Ege Postası
Geri

Hotar: 'Onlar vaat, AK Parti taahhüt eder'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Nükhet Hotar Bayındır AK Parti İlçe teşkilatıyla bir araya geldi. Ardından buraya bağlı olan Kızılkeçili ile Lütuflar Köyü'nü ziyaret eden Hotar, yoğun programını Karşıyaka’da gerçekleştirdiği muhtarlarla buluşma ve Karşıyaka İlçe Teşkilatının düzenlediği vefa yemeğine katılarak tamamladı. AK Partili Hotar'dan 1 Kasım değerlendirmesi
Hotar: 'Onlar vaat, AK Parti taahhüt eder'
Haberler / Yerel Politika
7 Ekim 2015 Çarşamba 12:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Nükhet Hotar Bayındır girişinde İzmir 2.Bölge milletvekili adayı Emin Sefa Kayacan, AK Parti Bayındır İlçe Başkanı Uğur Demirezen, Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından AK Parti Bayındır İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Hotar, Bayındır halkı ve partililerle buluştu. Buradan Bayındır'a bağlı Kızılkeçili Köyü'ne geçen Hotar, köy de yaşayan çocukları taşımalı eğitimden kurtaran, eğitim ve öğrenimlerini köyde devam etmelerini sağlayan Kızılkeçili Köyü İlkokulu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  ardında meydanında kurulan sofrada köy sakinleriyle birlikte yemek yiyen Hotar, yemeğin ardından köy kahvesinde sakinlerle bir araya gelerek çay içti, istek ve taleplerini dinledi.

“Onlarınki vaat, bizimki taahhüt”
Karşıyaka Vilayetler Evinde Karşıyaka İlçesindeki muhtarlarla bir araya gelen Hotar, “1 Kasım’da gerçekleşecek Genel Seçimin tekrarı yok. Onun için Türkiye yine 3 ay önce olduğu gibi birlik, bütünlük ve sosyal-maddi kazanımın olduğu bir ülke olacak. 1 Kasım’da Türkiye’nin 13 yıldır sürdürdüğü istikrarın devam edip gelişmesi için sizlerden destek istiyoruz. Yapılamamışları yapmak adına tekrar birlik olalım” dedi.  Diğer siyasi partiler vaat ediyor, biz AK Parti olarak taahhüt ediyoruz” diye konuştu.
Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın vefa yemeğinde partililerle buluşan Hotar, “Meyve veren ağacı taşlarlar. Söyleyecek yeni sözü olmayan herkes AK Parti'yi hedef almakta. Ama biz buna izin vermeyeceğiz. Ülkenin kazanımları için yaptıklarımızı ve yapacaklarımız anlatacaklarımız yeterli. Böylece oyumuz ikiye katlayarak yeniden tek başımızı iktidar olacağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası