Ege Postası
Geri

Hotar'dan Ödemiş Belediyesi'ne ziyaret

AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar seçimlerden sonra ilk ziyaretini Küçükmenderes Havzası’na yaptı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve parti yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen ziyaretlerde ilçe teşkilatları ve belediye başkanları ziyaret edildi.
Hotar'dan Ödemiş Belediyesi'ne ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Kasım 2015 Cuma 09:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ziyaret kapsamında Ödemiş’e gelen AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, ilk olarak AK Parti ilçe teşkilatında yöneticiler, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarıyla görüşmeler yaptı.
Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i makamında ziyaret eden Nükhet Hotar; “AK Partili bir belediyeyi ziyaret etmek çok güzel bir duygu. Belediyelerimizin teşkilatlarıyla uyumlu bir şekilde çalışması, halkla bütünleşmesini çok önemsiyoruz. Ödemiş’te de bunu görmekten çok mutluyuz. Bu birlikteliğimizle yapacağımız çalışmalarımız her zaman örnek olacaktır. Bizler tüm Türkiye’de olduğu gibi Ödemiş’te de her bir vatandaşımızın yanında olmak ve yardım etmek için görevdeyiz” dedi.
 
Ödemiş’in genel durumu hakkında bilgiler veren Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “Ödemiş, hizmete ihtiyacı olan bir kent. 2014 yerel seçimlerinden sonra yeniden AK Parti hizmetleriyle yeniden tanıştırma fırsatı bulduk. AK Parti iktidarlığında Küçük Menderes Havzasında yapılamaz denilen birçok proje yapıldı. Sizlerin desteği ile Beydağ Barajımız tamamlandı. Bademli Barajında su tutulmaya başlandı. Aktaş Barajı yapıldı, Rahmanlar Barajı yapılıyor. Söküm kararı verilen yüzyıllık demiryolu sizlerin talimatlarıyla yenilendi. Bugün 7 sefer düzenleniyor. Organize Sanayi Bölgemizin çalışmaları hızla devam ediyor. Sizler, bizlerin yanında olduğu sürece bu kent ve Küçük Menderes Havzası devlet yatırımlarının çok fazlasını alacaktır” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası