Ege Postası
Geri

Hotar'dan atama müjdesi!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Prof.Dr. Nükhet Hotar geçtiğimiz günlerde atamaları gerçekleştirilen Engelli öğretmen kadroları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Hotar'dan atama müjdesi!
Haberler / Güncel
20 Mart 2015 Cuma 14:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Prof.Dr. Nükhet Hotar geçtiğimiz günlerde atamaları gerçekleştirilen Engelli öğretmen kadroları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 
Hotar,  300 kişilik engelli öğretmen alımı yapılacağının ilan edilmesinden sonra, AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı ile görüşen engelli öğretmen temsilcileri kontenjanın artırılmasına yönelik talepte bulunulmasının üzerine talebin değerlendirildiğini ve İlgili Bakanlıklar ile görüşülmeler gerçekleştirdiğini belirterek “İlgili Bakanlığımızdan sınırlı kontenjan açıklamasından sonra kontenjanın genişletilmesine yönelik çalışma başlatılmasını rica ettik. Görüşmeler neticesinde gerek Devlet Personel Başkanlığı gerekse Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde başlatılan girişimlerle şartları tutan, başvuru yapmış tüm engelli öğretmenlerimizin atamasının yapılması yönünde bir karar çıktı. Son olarak geçen hafta 541 Engelli Öğretmen adayımızın ataması gerçekleştirildi. Hepsine hayırlı uğurlu olsun. Bu konuda gerekli hassasiyeti gösteren gerek Partimiz Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanlığımıza, gerekse Bakanımız Sayın Nabi Avcı’ya teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Hotar, ayrıca Ak Parti dönemleriyle Engelliler ile ilgili her alandaki çalışmaların  ivme kazandığını belirterek, İcraatların sözde kalmadığını Eğitimden Sağlığa Sağlıktan istihdama Engellilere yönelik verdikleri her sözün yerine getirildiğini belirtti. Hotar “Son iki yıl içinde 13 bine yakın engelli vatandaşımız memur olarak atandı.  2002’de kamuda 5 bin 777 engelli memurun çalışırken bugün bu sayı 34 bin 088’e çıktı”. dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası