Ege Postası
Geri

Hükümlüler belediyede denetimli olarak çalışıyor

Tire Belediyesi ile Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı arasında imzalanan protokolle mahkumların kamu yararına çalışmaya başladığı bildirildi.
Hükümlüler belediyede denetimli olarak çalışıyor
Haberler / Güncel
12 Eylül 2018 Çarşamba 17:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Denetimli Serbestlik Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, denetimli serbestlik yasasıyla ceza infaz kurumlarından tahliye olan 10 yükümlü imzalanan protokol çerçevesinde Tire Belediyesinde çalışmaya başladı.

Açıklamada, temizlik ve bahçe işlerinde görevlendirilen yükümlülerin, mesailerine hafta içi 08.30 ile 17.30 saatleri arasında hem kamu yararına çalışmaları, hem de topluma yeniden adapte olmaları sağlandığı belirtildi. 

Tire Belediyesi ile yapılan protokol neticesinde işlerin aksamadan sorunsuz devam ettiği belirtilen açıklamada, yapılan çalışmalarla yükümlülerin kamu yararına iş yapmalarıyla kendilerine sorumluluk bilinci kazandırıldığı, topluma yeniden adapte oldukları ve özellikle kamuya fayda sağlandıkları ifade edildi. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası