Ege Postası
Geri

Hülya Avşar ve Merve Taşkın hakkında suç duyurusu!

Hülya Avşar ve Avşar'ın YouTube programına katılan sosyal medya fenomeni Merve Taşkın hakkında fuhuşa teşvik, müstehcenlik, suçu övme ve halkı aşağılamaya yönelik ifadeler nedeniyle savcılığa suç duyurusu yapıldı.
Hülya Avşar ve Merve Taşkın hakkında suç duyurusu!
Haberler / Magazin
24 Kasım 2025 Pazartesi 12:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal medya ve televizyon dünyasının gündem isimlerinden Hülya Avşar ve Merve Taşkın hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

İddialar, fuhuşa teşvik, müstehcenlik, suçu övme ve halkı aşağılamaya yönelik ifadeleri kapsıyor.

YOUTUBE PROGRAMI TARTIŞMA YARATTI

Hülya Avşar, geçtiğimiz aylarda YouTube kanalında yayınlanan programına sosyal medya fenomeni Merve Taşkın’ı davet etmişti.

Programda Taşkın’ın sözlerinin tepki topladığı ileri sürüldü. Suç duyurusunda, Taşkın’ın program sırasında “fuhuşun kolay para kazanma yolu olduğu”, “lüks bir yaşam standardı sağladığı” ve “bu yaşamın özendirilecek bir tarafı olduğu yönünde algı oluşturacak diyaloglar kurduğu” iddia edildi.

Duyuruda ayrıca, Hülya Avşar’ın Taşkın’ı övücü, imrendirici ve normalleştirici ifadelerle desteklediği belirtilerek, söz konusu videoya erişim engeli getirilmesi talep edildi.

MERVE TAŞKIN’IN DAHA ÖNCEKİ DAVA SÜRECİ

Merve Taşkın, daha önce 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel yaptığı bir paylaşım nedeniyle hakim karşısına çıkmıştı.

Mizah amaçlı olduğunu belirttiği paylaşımda, Sevgililer Günü’nü yalnız geçirecek olanlara 400 bin TL karşılığında eşlik edebileceğini yazmıştı. Paylaşım sonrası çok sayıda vatandaşın CİMER’e şikayette bulunmasıyla emniyet birimleri soruşturma başlatmıştı.

Mahkeme heyeti, sanığın savunmasının alınmış olması ve dosyadaki mevcut durumu değerlendirerek, konutu terk etmeme ve yurt dışı yasağı şeklindeki adli kontrol tedbirlerini kaldırdı. Dava, eksik belgelerin tamamlanması amacıyla ileri bir tarihe ertelendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası