Ege Postası
Geri

Huzurevi sakinleriyle iftar

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, huzurevi sakinleriyle iftar yaptı. Mahmut Badem; “Geçmişimizi geleceğe güçlü bağlarla hazırlayan büyüklerimizle fırsat buldukça biraraya gelmeye çalışıyoruz” dedi.
Huzurevi sakinleriyle iftar
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Haziran 2016 Perşembe 09:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in ev sahipliğinde organize edilen iftar yemeğine İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, meclis üyeleri, daire müdürleri ve Ödemiş Belediyesi bünyesinde hizmet veren Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi sakinleri katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen programda konuklar yemek sonrası huzurevi sakinleriyle sohbet etti.

Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, “Birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın en yoğun yaşandığı Ramazan ayında belediye olarak her akşam farklı organizasyonlar düzenliyoruz. Vatandaşlarımız arasında manevi bağları kuvvetlendiren, birlikteliğimizi gözeten, iftar çadırlarımız kentimizin 6 ayrı bölgesinde hizmet vermekte. Bunun yanı sıra Ramazan boyunca her akşam farklı organizasyonlarla muhtarlarımız, şehit yakınları, gazi ve yakınları, yetim, fakir, kimsesizlerle biraraya gelmeye çalışacağız” dedi.

Ramazan Sokağı kente canlılık kazandırdı

Ödemiş Belediyesi, Ramazan Sokağı ile çeşitli etkinlikleri Ödemişlilerle buluşturuyor.

Ramazanların vazgeçilmez eğlenceleri olan meddah, orta oyun, karagöz-hacivat, sema gösterisi, şiir dinletisi, tasavvuf müziği gibi etkinliklerin yer aldığı programda her akşam farklı bir etkinlik düzenleniyor. Özellikle çocuklar için düzenlenen yarışmalar, aileler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Bu yıl ikincisi kurulan Ramazan Sokağı, Ulus Meydanı Stadyum önündeki alanda yer almaktadır. Keçeci, sepetçi gibi eski el zanaatları ve hediyelik eşyaların bulunduğu 14 stantla, vatandaşlara alışveriş imkanı sunuluyor.

İnsanların bir araya gelerek kaynaşmasının sağlandığı Ramazan Sokağı, gelecek nesillerin sahipleri olan çocuklara var olan kültürel değerler yaşatılarak aktarılması sağlanıyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası