Ege Postası
Geri

İAOSB alev alev!

İZMİR’in Çiğli İlçesi’nde, bir plastik fabrikasındaki trafoda meydana gelen arızanın onarımında, kaynak çalışması sırasında sıçrayan kıvılcımlar, yangına neden oldu. Büyük paniğin yaşandığı yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, müdahale sırasında bazı işçiler ellerinden yaralandı, bazıları da dumandan etkilendi.
İAOSB alev alev!
Haberler / İzmir
3 Aralık 2012 Pazartesi 15:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Çiğli'deki Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir plastik fabrikasındaki trafoda meydana gelen arızayı onarmak için bugün saat 11.30 sıralarında işçiler çalışma yaptı. Kaynak çalışmaları yapılırken sıçrayan kıvılcımlar straforun alev almasına neden oldu. Kısa sürede büyüyen yangın bazı makinelere ve fabrikanın plastik dış cephe kaplamasına da sıçradı. Yangına ilk müdahaleyi fabrikada çalışan işçiler yaparken, itfaiyeye haber verildi. Paniğe neden olan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Müdahale sırasında bazı işçiler ellerinden yaralandı, bazıları da dumandan etkilendi. Maddi hasarın meydana geldiği yangınla ilgili polis soruşturma başlattı. (dha)







YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası