Ege Postası
Geri

İESOB'nin yeni Başkanı Yalçın Ata: İzmir esnafının ekmeğini büyütmeye geldik

İESOB’un yeni başkanı seçilen Yalçın Ata görevi resmen devraldı. Başkan Ata, “Çok iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum.İzmir esnafının ekmeğini büyütmeye geldik” dedi.
İESOB'nin yeni Başkanı Yalçın Ata: İzmir esnafının ekmeğini büyütmeye geldik
Haberler / Ekonomi
14 Haziran 2023 Çarşamba 13:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ALİ ÇATALBAŞ- EGEPOSTASI- Pazar günü gerçekleşen İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Genel Kurulu’nda önceki Başkan Zekeriya Mutlu’ya 47 oy fark atarak İESOB’un yeni başkanı seçilen Yalçın Ata,  görevi önceki dönem Başkanvekili Selahattin Arslan'dan görevi aldı.

İESOB binasında yapılan devir teslim törenine birliğe 16 yıl başkanlık yapan Zekeriya Mutlu’nun katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

İSTİFA ETMESEYDİ OLMAZDI

Yeni Başkan Yalçın Ata, seçimde rakibi olan İESOB önceki dönem Başkanı Zekeriya Mutlu hakkında; “Benim ağabeyim. Her zaman gururla bahsedeceğim. Çok sevdiğim biridir. İstifa etti. Zaten istifa etmeseydi bizim onun önüne geçmek gibi bir düşüncemiz asla ama asla olmazdı” ifadelerini kullandı.

"40 ODA BAŞKANI İLE YARIŞTIK"

40 oda başkanıyla seçim yarışına birlikte dahil olduklarını belirten Ata, “Zekeriya başkan ile kader bizi karşı karşıya getirdi. Bu bir bayrak yarışıydı. Bayrak yarışının galibi biz olduk. Buradan bizlerle beraber yola çıkan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçim geride kalmıştır. Tüm oda başkanlarına aynı mesafedeyiz. Seçim süreci tamamlanmıştır. Bundan sonra hep beraber görev yapacağız. Esnafın en zor dönemlerinden birindeyiz. Zor bir süreç bizi bekliyor. Mutlaka ve mutlaka çok güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. İzmir esnafının ekmeğini büyütmeye geldik” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası