Ege Postası
Geri

İESOB’in mega projesine Konak Belediyesi'nden iptal!

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Çankaya’da Ticaret Lisesi karşısındaki arsayı Konak Belediyesinden 25 yıllığına kiralamıştı. Belediye bu tahsisi iptal etmek için harekete geçti.
İESOB’in mega projesine Konak Belediyesi'nden iptal!
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Mayıs 2024 Perşembe 17:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İESOB, Çankaya’da Ticaret Lisesi karşısındaki arsayı Konak Belediyesi’nden yanındaki tarihi yapıyı da Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden 30 yıllığına kiraladı. Tarihi yapıyı restore edip Gastronomi merkezine dönüştüreceklerini belirten İzmir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkanı Yalçın Ata, Konak Belediyesinden 25 yıllığına kiralanan arsaya da otopark inşa edeceklerini açıkladı.

RÜYA PROJE

Esnaf teşkilatının geleceğini aydınlatacak projeleri bir bir hayata geçirdiklerini ifade eden Ata, "Biz Esnafa hizmete gönül verdik, yüreğimizi ortaya koyduk. Yapılamayanları yapmaya, rüya projeleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İzmir’in kalbinde çok değerli yerleri teşkilatımıza kazandırdık. Kent kültürüne katkı koyacak, ara eleman yetiştirecek merkezimiz, esnaf teşkilatını geliştirecek otopark alanımız için kolları sıvadık" açıklamasında bulunmuştu. 

KONAK BELEDİYESİ’NDEN FLAŞ HAMLE

Konak Belediyesi’nden Şubat ayı meclis toplantısında oybirliği ile kabul edilen 25 yıllık tahsisle ilgili flaş bir hamle geldi. Belediye, tahsisi iptal etmek için harekete geçti. Konuyla ilgili meclisten yeni bir karar alınması bekleniyor. (GÜNDEME BAKIŞ)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası