Ege Postası
Geri

İMES OSB Başkanı Erboz: Dershaneleri kapatmak hür teşebbüsü engellemektir

Kocaeli Gebze VI. Organize Sanayi Bölgesi (İMES OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sühey Erboz, dershanelerin kapatılmasının hür teşebbüsü engelleme anlamına geldiğini söyledi.     Türkiye genelinde faaliyet gösteren dershanelerin...
İMES OSB Başkanı Erboz: Dershaneleri kapatmak hür teşebbüsü engellemektir
Haberler / Güncel
20 Kasım 2013 Çarşamba 11:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaeli Gebze VI. Organize Sanayi Bölgesi (İMES OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sühey Erboz, dershanelerin kapatılmasının hür teşebbüsü engelleme anlamına geldiğini söyledi.

    Türkiye genelinde faaliyet gösteren dershanelerin özer girişimciliğin ve hür teşebbüsün önemli kurumlarından olduğuna değinen Başkan Erboz, "Bu dershanelerde öğretmen, yönetici ve hizmetli personel olarak yüz binlerce insan çalışmakta ve evine ekmek götürmektedir. Ayrıcı yüz binlerce çocuk bu kurumlarda eğitim görmektedir. Dershanelerin kapatılması bunların yanı sıra bu kurumlara hizmet veren işletmeleri de derinden etkileyecektir. Devletimiz önemli miktarda vergi ve istihdam kaybına uğrayacaktır." şeklinde konuştu.

    Bütün bu olumsuzlukların önüne geçmek için tarafların bir araya gelerek konuyu istişare etmelerini öneren Başkan Süheyl Erboz, "Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarımızın tamamının yeterli kalitede eğitim veremediğini maalesef hepimiz biliyoruz. Dershaneler ve okuma salonları bu ihtiyacı gidermek için ortaya çıkmış, bence eğitimin gelişimine önemli katkıları olmuştur. Benim torunum da daha iyi bir liseyi kazanmak için dershaneye gidiyor. Devletimiz bütün tarafları bir araya getirip bu işi organize edip, ideal çözüm üretebilir." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası