Ege Postası
Geri

İTÜ rektöründen cuma namazı talimatı

Açıklamaya göre akademisyenler ve öğrenciler isterlerse genelgeye uygun hareket edebilecek, isterlerse de bu zamanı öğle tatili olarak değerlendirebilecek.
İTÜ rektöründen cuma namazı talimatı
Haberler / Genel
12 Ocak 2016 Salı 10:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Habertürk'ten Kurtan Demir'İn haberine göre kamu kurumlarındaki cuma namazı genelgesinin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi’nde (İTÜ) bahar dönemi ile birlikte başlayacak uygulamaya göre cuma namazı saatlerinde ders verilmeyecek. 

İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca’nın tüm akademik ve idari birimlere gönderdiği talimata göre gelecek eğitim-öğretim döneminde ders saatlerinin cuma namazına göre ayarlanması istendi. 

Açıklamaya göre akademisyenler ve öğrenciler isterlerse genelgeye uygun hareket edebilecek, isterlerse de bu zamanı öğle tatili olarak değerlendirebilecek. Geçen hafta Resmi Gazete’de yayımlanan Başbakanlık Genelgesi ile kamu personelinin cuma namazına gidebilmesi için gerekli düzenlemeler yapılmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası