Ege Postası
Geri

İYİ Gençlik’ten İzmir çıkarması

İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Burak Öztürk beraberindeki heyetle birlikte İzmir teşkilatını ziyaret etti. Gençlerle bir araya gelen Başkan Öztürk, İYİ Parti’nin kazandığı Tire Belediyesi’ne giderek Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ı  tebrik etti. Başkan Öztürk’e ziyaretleri esnasında İYİ Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Orçun Çeken eşlik etti. 30 ilçeyi ziyaret etti, gençleri dinledi
İYİ Gençlik’ten İzmir çıkarması
Haberler / Yerel Politika
10 Mayıs 2019 Cuma 09:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Burak Öztürk partisinin gençlik kolları ziyaretleri kapsamında beraberindeki heyetle birlikte İzmir’e geldi.  İzmir’de 2 gün süren ziyaretlerinde 30 ilçeyi gezen Gençlik Kolları Genel Başkanı Öztürk’e İYİ Parti Gençlik Kolları İzmir İl Başkanlığı eşlik etti.

24 Haziran Genel Seçimleri ve 31 Mart Yerel Seçimlerini değerlendiren Başkan Öztürk, bir araya geldiği gençlerle de istihadam, kariyer gibi farklı konularda istişarelerde bulundu.

İYİ PARTİ’Lİ BELEDİYEYE ZİYARET

Başkan Öztürk ve beraberindeki heyet Millet İttifakı işbirliğinde 31 Mart Yerel Seçimleri’nde kazanılan Tire Belediyesi’ni ziyaret etti. Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran'ı makamında ziyaret eden heyet Başakn Duran’ı yeni görevi için tebrik etti.

“GENEL BAŞKANIMIZIN GENÇLERE VERDİĞİ DEĞER AŞİKAR”

Genel Başkan Öztürk, İYİ Parti İzmir Gençlik Kolları İl Başkanı Orçun Çeken ve divanıyla birlikte İl Başkanlığında bir araya geldi.  Genel Başkan Öztürk, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi'nin gençlere verdiği değer gün gibi aşikardır. Ülkenin geleceğine her zaman yön verecek nitelik ve nicelikte olan kadroların İYİ Parti Gençlik Kolları'ndan çıkması ve ülkemizin geleceğini aydınlatmaları için mesai harcıyoruz. Bu gayemizi Türkiye'yi karış karış gezerek, azim ve kararlılığımızla yerine getireceğiz" diye konuştu.

Başkan Öztürk ve heyeti program kapsamında Aydın ve Manisa’ya da ziyret ettikten sonra Ege Bölgesindeki Gençlik Kolları Teşkilatlarının ziyaretlerini bitireceği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası