Ege Postası
Geri

İYİ Parti İzmir Gençlik Kolları'nda görev değişiklikleri

İYİ Parti İzmir İl Gençlik Kolları’nın divan kurulunda yeni görevlendirilmeler yapıldı.
İYİ Parti İzmir Gençlik Kolları'nda görev değişiklikleri
Haberler / Yerel Politika
25 Temmuz 2022 Pazartesi 14:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İl Sekreterliği görevini Furkan Tuna sürdürürken, Üniversitelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı A. Yağız Özkan, Çevre ve Ekoloji Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Sanem Gelen, Kapı Siyaseti ve Genç Gönüllülerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tarık Sarı, Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Burak Çelik, Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı E. Nazım Arslançelik, Raporlama, Dükmantasyon ve Proje Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Genç Kültür ve Sanattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Nilay Özdemir, Siyasi İnovasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hazal Karakaya, Genç Yoksulluğundan Sorumlu Başkan Yardımcısı Seren Kömür, Kariyer Planlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ruhsare Saadet, Dijital Demokrasi ve Genç Katılımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Setenay Görür, Birinci Bölge Teşkilat Koordinatörü Hüseyin Çerezci, İkinci Bölge Teşkilat Koordinatörü ise Eren Süer oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Gençlik Kolları İzmir İl Başkanı Kaan Altındağ, “Yönetmelik ve divandaki bölümler değişti. Buna nazaran yeni bir güncelleme yaptık. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımıza da divanda yer verdik. Düşünen, üreten, uygulayan ve sürdürülebilir bir yapının temeli yeteneklerin toplamıdır. Görev değişikliği yapılan ve yeni görevlere getirilen arkadaşlarıma başarılar diliyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası