Ege Postası
Geri

İYİ Parti İzmir'de flaş karar: O iki ilçede de aday çıkarmayacak

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, yaptıkları değerlendirmeler sonunda daha önce aday çıkaracağını açıkladığı Torbalı ve Konak’ta aday çıkarmama yönünde karar aldı. Kararın, Cumhur İttifakı karşısında Millet İttifakı’nın başarısı ve iki ilçede oyların bölünmemesi adına alındığı kaydedildi. İYİ Parti İzmir'de flaş karar:
İYİ Parti İzmir'de flaş karar: O iki ilçede de aday çıkarmayacak
Haberler / Yerel Politika
12 Şubat 2019 Salı 12:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP ile 31 Mart yerel seçimlerinde ittifak yapan İYİ Parti, Konak ve Torbalı’da aday çıkarmama yönünde karar aldı.

CHP ile yapılan ittifak gereği CHP Tire ve Kiraz’da aday çıkarmayarak İYİ Parti’nin adaylarını destekleyecek. Karşıyaka, Selçuk, Konak, Torbalı ve Urla’da kendi adaylarıyla seçime girme kararı alan İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı ise, AK Partili başkan tarafından yönetilen Torbalı’da aday çıkarmayacak. İl Başkanı Kırkpınar, Torbalı’nın yanı sıra Konak’ta da aday çıkarmama kararı aldıklarını belirtti.

İYİ Parti yetkilileri, İzmir’de Cumhur İttifakının karşısında Konak ve Torbalı’da oyların bölünebilme riskine karşı aday çıkarmama kararı alındığını kaydetti. 

Buna göre; İYİ Parti Kiraz'da Mehmet Emin Avşar, Tire'de Salih Atakan Duran, Karşıyaka'da Mehmet Yıldırım, Urla'da Hasan Hüseyin Akgün ve Selçuk'ta Levent Görür ile seçimlere katılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası