Ege Postası
Geri

İYİ Parti İzmir'de kongre heyecanı sürüyor

30 Eylül'e gerçekleştirilen GİK toplantısı ile kongre kararı alan İYİ Parti'nin İzmir'de de delege seçimleri takvimi 29 Ekim itibari ile başlamıştı. Toplam 20 ilçede delege seçimi gerçekleştiren İYİ Parti İzmir'de son delege seçim heyecanı ise geçen pazar son buldu. Çarşaf liste usulü ile gerçekleşen delege seçimlerine büyük bir ilgi ve katılım olduğu gözlemlendi.
İYİ Parti İzmir'de kongre heyecanı sürüyor
Haberler / Yerel Politika
8 Kasım 2022 Salı 11:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Delege seçimi gerçekleşmeyeceği açıklanan Bayındır, Beydağ, Çeşme, Foça, Güzelbahçe, Karaburun, Kınık, Narlıdere, Seferihisar, Selçuk ilçelerinin ise 4'ü tamamlandı.

5 Kasım cumartesi tarihinde gerçekleşen Kınık ve Foça Kongreleri'nde tek adayla seçime girildi ve Kınık İlçe Başkanı Olcay Oral ile Foça İlçe Başkanı Bilgin Şahin yeniden seçildi.

6 Kasım günü gerçekleşen Karaburun Kongresi'nde de tek aday varken Çeşme Kongresi'nde ise rekabet yaşandı. Karaburun'da Şerif Arslankan yeniden seçilirken Çeşme'deki rekabette ise gülen taraf oyların büyük bir çoğunluğunu alan Volkan Evci oldu. 

Delege seçimlerini gerçekleştiren ilçelerin Kongre takvimi ise 25 Kasım itibari ile başlayacağı bildirildi. Bayram havasında geçen İYİ Parti Kongreleri'ne yoğun ilgi ve katılım gözlemleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası