Ege Postası
Geri

İYİ Parti Karşıyaka’dan ‘stat’ için imza kampanyası

İYİ Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı, Teşkilat Başkanı Volkan Berber öncülüğünde daha önce ihalesi iptal edilen Karşıyaka Stadı için imza kampanyası başlattı.
İYİ Parti Karşıyaka’dan ‘stat’ için imza kampanyası
Haberler / Yerel Politika
24 Eylül 2019 Salı 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI – Karşıyaka taraftarının yıllardır beklediği Yalı’daki stat projesi yeniden ihaleye çıkmayı beklerken bir tepki de İYİ Parti Karşıyaka’dan geldi.



İYİ Parti Karşıyaka Teşkilat Başkanı ve Karşıyaka taraftarı Berber Volkan öncülüğünde ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ayak bastığı Karşıyaka Stadımızı hükümetten geri istiyoruz’ kampanyası başlattı. Konu hakkında konuşan Berber Volkan “Daha ilk günden binin üzerinde imza topladık. Karşıyaka Stadı'nın kentimiz için çok önemli bir konudur. Taraftarımız için namus meselesidir. Hükümete buradan sesimizi duyurmak istiyoruz. Stadımızı geri istiyoruz. Karşıyaka’nın en kutsal toprakları o stadın arazisidir. Tarihimizin en fazla gurur duyduğumuz yeri orasıdır. imza kampanyasına başta tüm Karşıyakalılar olmak üzere, Sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve siyasi partiler, spor kulüplerinin ve en önemlisi Karşıyakalı gençlerin desteğini bekliyoruz. 35.500 imzaya ulaşınca taleplerimizi TBMM'ye sunacağız" dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası