Ege Postası
Geri

İYİ Parti adayı Çobanoğlu, Tepekule Pazaryeri'nde vatandaşlarla buluştu

İYİ Parti'nin Bayraklı Belediye Başkan Adayı M. Erdinç Çobanoğlu, yerel seçimlere hazırlık sürecinde Tepekule Pazaryeri'ni ziyaret ederek, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdü.
İYİ Parti adayı Çobanoğlu, Tepekule Pazaryeri'nde vatandaşlarla buluştu
Haberler / Yerel Politika
3 Mart 2024 Pazar 15:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

"Bayraklı için İçimizden Biri" sloganıyla yola çıkan Çobanoğlu, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, Bayraklı'ya dair vizyonunu ve projelerini anlattı.

Çobanoğlu, pazaryeri ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Bayraklı'nın potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceklerini ve ilçeyi İzmir'in parlayan yıldızı yapacaklarını belirtti. Çobanoğlu, "Bayraklı için en iyisini istiyoruz. Vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak, yaşam kalitesini artıracağız. Belediyecilikte şeffaflık, katılımcılık ve yenilikçilik ilkelerimiz olacak" dedi.

Tepekule Pazaryeri'nde esnafla ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Çobanoğlu, esnafın ve vatandaşların desteğini alarak, Bayraklı'da olumlu bir değişim yaratma konusundaki kararlılığını ifade etti. Çobanoğlu, "Bayraklı'da herkes için daha yaşanabilir, daha yeşil, daha dinamik bir ilçe inşa etmek istiyoruz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanındayız. Sorunlarına ortak olacak, çözümleri birlikte üreteceğiz" şeklinde konuştu.

M. Erdinç Çobanoğlu'nun liderliğindeki İYİ Parti, Bayraklı'da sosyal ve ekonomik anlamda kapsamlı projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor. Bayraklı'nın ihtiyaçlarına yönelik etkili çözümler sunarak, ilçenin gelişimine katkıda bulunmak ve vatandaşların memnuniyetini sağlamak ana hedefler arasında yer alıyor.

Bayraklı'da değişim ve yenilik için aday olan M. Erdinç Çobanoğlu, seçim sürecinde Bayraklı halkının desteğini bekliyor. Bayraklı için en iyisini hedefleyen Çobanoğlu ve ekibi, ilçenin geleceği için çalışmaya devam ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası