Ege Postası
Geri

İYİ Parti'den Hüseyin Baş açıklaması

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, katıldığı bir televizyon programında, "Bizi Millet İttifakı'na alsınlar. Daha açık bir çağrı da olamaz" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamanın ardından İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, "Görülmektedir ki kaygılarımızın ve hassasiyetimizin ortaklığı milletimizin geleceği için yegane buluşma noktamızdır. Büyük Türkiye idealine inanmış Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ve İYİ Partimiz sizleri Millet İttifakı’nda görmekten mutluluk duyacaktır" paylaşımında bulundu.
İYİ Parti'den Hüseyin Baş açıklaması
Haberler / Politika
27 Ekim 2022 Perşembe 13:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, partisinin Millet İttifakı’nda yer almak istediğini açıklamıştı. Baş, FOX TV’de dün İlker Karagöz’e şunları söylemişti:

“Bağımsız Türkiye Partisi olarak biz, Türkiye’de başkanlık sisteminin değişmesi, parlamenter sisteme geçiş, Türkiye’nin ekonomisinin bozukluğu noktasında hem fikiriz. Bu hükümetin değişmesi lazım. Biz parti kadroları olarak Millet İttifakı’na destek veririz, içinde oluruz. Beni Millet İttifakı’na alsınlar. Daha açık bir çağrı olamaz. Almıyorlarsa da bunu açıklasınlar. Çünkü bunu milletimiz istiyor, bunu vatandaş istiyor.”

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Baş’ın bu sözlerine bugün yanıt verdi. Zorlu, sosyal medya hesabında Baş’ı da etiketleyerek şu mesajı paylaştı:

“Sayın Hüseyin Baş, görülmektedir ki kaygılarımızın ve hassasiyetimizin ortaklığı milletimizin geleceği için yegane buluşma noktamızdır. Büyük Türkiye idealine inanmış Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ve İYİ Partimiz sizleri Millet İttifakı’nda görmekten mutluluk duyacaktır.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası