Ege Postası
Geri

İYİ Parti'den yerel yönetimler buluşması

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İzmir'deki ilçe başkanlarına, Tarihi Asansör'de yemek verdi. Yemeğe İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar da katıldı.
İYİ Parti'den yerel yönetimler buluşması
Haberler / Yerel Politika
21 Ağustos 2021 Cumartesi 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlçe başkanlarının ilçelerindeki teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgiler verdiği, İzmir milletvekillerinden talep, dilek ve beklentilerini dile getirdiği yemekli toplantıların devamının geleceği bildirildi.

Ayrıca, İzmir milletvekilleri tarafından ilçe başkanlıklarının yerinde ziyaret edilerek; hem teşkilatların hem de ilçedeki vatandaşların sorunlarının yerinde belirlenmesine çalışılacağı, bu bağlamda; önümüzdeki günlerde yeniden başlayacak ilçe ziyaretlerinde tespit edilen bu sorunların çözümüne yönelik parti faaliyetlerinin İzmirliler ile paylaşılacağı belirtildi.

İzmir milletvekillerinin; ilçe başkanlarından aldıkları bilgiler ışığında, önümüzdeki günlerde İl Yönetim Kuruluyla ve Belediye Meclis Üyeleriyle bir araya gelerek ve onların da fikir ve önerilerini almak suretiyle; özellikle İzmir’deki Yerel Yönetimler’in performansları ve bundan sonraki süreçte izlenecek yol haritasına ilişkin programlara son şeklini verecekleri de gelen bilgiler arasında.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası