Ege Postası
Geri

İYİ Parti il başkanı ve eşi kazada yaralandı

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı kazada İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mustafa Mısırlıoğlu, eşi ve diğer aracın sürücüsü yaralandı.
İYİ Parti il başkanı ve eşi kazada yaralandı
Haberler / Güncel
25 Eylül 2026 Cuma 09:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaza, dün saat 22.30 sıralarında Afyonkarahisar- Konya yolunun Çay ilçesi girişindeki MYO kavşağında meydana geldi.

Muhammed Ellleneccar yönetimindeki 16 BZZ 537 plakalı otomobil ile İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mustafa Mısırlıoğlu'nun kullandığı 03 AEB 272 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada Muhammet Mustafa Mısırlıoğlu ve eşi Mürvet Mısırlıoğlu ile diğer aracın sürücüsü Muhammed Ellleneccar yaralandı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine geldi. İlk müdahaleleri yapılan yaralılardan Muhammed Ellleneccar Bolvadin Devlet Hastanesi'ne, Muhammet Mustafa Mısırlıoğlu ve eşi Mürvet Mısırlıoğlu ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Muhammet Mustafa Mısırlıoğlu ve eşinin Çay'daki aile ziyaretinden Afyonkarahisar'daki evlerine dönerken kazanın meydana geldiği öğrenildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası