Ege Postası
Geri

İYİ Parti’de sıra aday tanıtım toplantısında

İzmir’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile ittifak yapan İYİ Parti hafta sonu aday tanıtım toplantısı düzenliyor. CHP ile hem yarışıp hem birlikte hareket ederek demokrasi kültürü açısından önemli bir davranış sergilediklerini kaydeden İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, “İttifak ortağımız CHP ile hem bir aradayız hem de bazı noktalarda birbirimizle yarışıyoruz. Bu demokrasi kültürümüzün tezahürüdür, iyi bir işaretidir. İzmirli hemşehrilerimizin tam desteğini alacağımıza inanıyoruz. Hayırlısı olsun” dedi. Kırkpınar: CHP ile hem bir aradayız, hem de...
İYİ Parti’de sıra aday tanıtım toplantısında
Haberler / Yerel Politika
28 Şubat 2019 Perşembe 13:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti İzmir’de CHP ile yaptığı ittifak kapsamında Urla, Karşıyaka, Selçuk dışındaki ilçelerde aday göstermeyerek CHP’ye destek verdi. Büyükşehir belediye başkan adaylığında da CHP’yi destekleyecek olan İYİ Parti’ye destek veren CHP ise Tire ve Kiraz’ı İYİ Parti’ye bırakmıştı.

İSMET İNÖNÜ’DEKİ PROGRAMA MÜSAVAT DERVİŞOĞLU DA KATILACAK

Meclis üyeliklerinde de CHP ile ortak liste oluşturan İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı düzenlediği organizasyonla Cumartesi günü İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde adaylarını tanıtacak. 12.00’de başlayacak programda İYİ Parti adaylarının tanıtımı yapılıp kamuoyuna tanıtılacak. İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu da program kapsamında İzmir’e gelecek.

HÜSMEN KIRKPINAR: CHP İLE HEM BİR ARADAYIZ HEM YARIŞIYORUZ

Program hakkında bilgi veren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, “5 ilçede İYİ Parti adayları yarışacak. Bunun 3’ünde kendi adaylarımızı çıkardık.  Tire ve Kiraz’da İYİ Parti aday gösterdi, CHP desteğini verecek. Aday tanıtımını yapacağız. Adaylarımız kısa kısa projelerini anlatacak. Ardından belediye meclis üyesi adayı arkadaşlarımız kendini tanıtacak. Biz Türkiye’de şu anda işbirliği ile aynı zamanda demokratik siyasi tercih kullanma haklarının da demokratik şekilde gerçekleşmesini sağlayacağız. Hem bir aradayız hem de bazı noktalarda birbirimizle yarışıyoruz. Bu demokrasi kültürümüzün tezahürüdür, iyi bir işaretidir. İzmirli hemşehrilerimizin tam desteğini alacağımıza inanıyoruz. Hayırlısı olsun” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası