Ege Postası
Geri

İYİ Partiden müjdeli habere ekonomi eleştirisi: Bu akşam fakir sofrasına yeni bir şey yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, günlerdir beklenen müjdeyi açıkladı. Erdoğan, Fatih Sondaj Gemisi’nin Karadeniz’de 320 milyar doğalgaz rezervi keşfettiğini duyurdu. Erdoğan’ın açıklaması, AK Parti’li isimler tarafından”yeni bir çağ”ın başlangıcı olarak nitelendirilirken, İYİ Parti’li isimler ise doğalgaz rezervi keşfinin ekonomiyi olumsuz etkilediğini belirtti. İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, “Bu akşam fakir sofrasına yeni bir şey yok” dedi.
İYİ Partiden müjdeli habere ekonomi eleştirisi: Bu akşam fakir sofrasına yeni bir şey yok
Haberler / Güncel
21 Ağustos 2020 Cuma 17:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, günlerdir beklenen müjdeli haberi Dolmabahçe Sarayı’nda düzenlenen toplantıyla kamuoyuna duyurdu. Erdoğan yaptığı açıklamada, Fatih Sondaj Gemisi’nin 20 Temmuz 2020’de başladığı Tuna 1 sondaj kuyusunda 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi keşfettiğini söyledi. Erdoğan’ın açıklaması AK Parti’li isimler tarafından Türkiye’nin dışa bağımlılığının azalması ve “yeni bir çağ”ın başlangıcı olarak nitelendirilirken İYİ Parti cephesi müjdeli haberi eleştiriyle karşıladı.

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Parti TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, önemli olanın rezervi bulmak değil bu kaynak ve rezervleri doğru kullanacak doğru bir yönetim olduğunu söyledi. 

Dervişoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 
“Adı üstünde ANADOLU... Dünden bugüne her türlü zenginliğin sahibi. Eksiği ise doğru yönetilmemek. Allah bu millete, kaynak ve imkanlarını doğru kullanacak ve har vurup, harman savurmayacak liyakat sahibi namuslu bir yönetim nasip etsin!..”

 

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Milli Güvenlik Politikaları Başkanı Aytun Çıray ise müjdeli haberi ekonomi açısından yorumlayarak, “Bu akşam fakir sofrasına yeni bir şey yok” ifadesini kullandı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası