Ege Postası
Geri

İYİ Partili Çıray: Dervişin fikri neyse zikri de oymuş

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, 1915 Çanakkale Köprüsü'yle ilgili sosyal medya paylaşımı nedeniyle kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. Çıray, "Dervişin fikri neyse zikri de oymuş derler. Bel altı takıntıları var bu yandaşların. Benim sözcüklerimin altında buzağı arayacağına köprü ve kredi maliyetlerini araştır" ifadelerini kullandı.
İYİ Partili Çıray: Dervişin fikri neyse zikri de oymuş
Haberler / Politika
21 Şubat 2022 Pazartesi 12:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümünde açılacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü'yle ilgili sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşım yapmıştı. Çıray, "Yap işlet/becer(!) devret modeliyle yapılan köprünün ihalesini Limak-Daelim-SK-Yapı Merkezi ortaklığı kazanmıştı. Hazine, otomobil başına 15 euro+KDV'den günlük 45 bin geçiş garantisi vermişti. Geçişler en az 275 TL olacak. Ve devlet şirkete her gün en az 10,5 milyon ödeyecek" ifadelerini kullanmıştı.

ÇIRAY: BARİ SÖZLÜĞE BAKAR İNSAN

Çıray, cümlesinde kullandığı bir sözcük nedeniyle bazı medya kuruluşlarının sert eleştirilerine hedef olmasının ardından yeni bir paylaşım daha yaptı. Çıray, şu ifadeleri kullandı:

"Dervişin fikri neyse zikri de oymuş" derler. Bel altı takıntıları var bu yandaşların. Adeta illüzyon görüyorlar. Bari sözlüğe bakar insan. Ayıp ayıp!

Gazeteci dediğin halkı korur, iktidarı siyasetçiyi değil. Benim sözcüklerimin altında buzağı arayacağına.. köprü ve kredi maliyetlerini.. KÖİ sözleşmelerini araştırır. Tarihten ders alın.. 'Rasathanede, meleklerin bacaklarına bakılıyor' diyenler Osmanlı'yı yıktılar."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası