Ege Postası
Geri

İYİ Partili Çıray: Taksit taksit karantina olmaz!

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray sosyal medya hesabından yayınladığı videoda koronavirüs salgınında geldiğimiz noktanın vahim olduğunu dile getirerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karantina çağrısında bulundu.
İYİ Partili Çıray: Taksit taksit karantina olmaz!
Haberler / Politika
30 Mart 2020 Pazartesi 17:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tüm dünyayı hem maddi hem manevi olarak ciddi bir sıkıntıya sokak koronavirüs salgını karşısında hükümetin izlediği politikalara ve aldığı kararlara İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’dan tepki geldi. Çıray, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, iktidarın koronavirüs ile mücadele konusunda etkili ve engelleyici stratejileri hayata geçiremediğini ifade ederek: “Taksit taksit karantina olmaz!” sözlerini kaydetti.

Koronavirüs salgınına yakalanan diğer ülkelerden son derece kötü ekonomik ve siyasal bir ortamda salgına yakalanıldığına dikkat çeken İYİ Partili Çıray: “Ne yazık ki, sayın Cumhurbaşkanında somutlaşan iktidar uyarılarımızı yersiz bir kibirle duymazlıktan geldiler. Gerçekten etkili olabilecek engelleyici stratejileri hayata geçirmediler. Tedbirleri taksit taksit, parça parça aldılar. Halbuki taksit taksit karantina olmaz!” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası