Ege Postası
Geri

İYİ Partili Çobanoğlu Bayraklı için yola çıktı!

İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu, Bayraklı Belediye Başkanlığına adaylık için yola çıktı. Çobanoğlu açıklamasında, “Biz kazandığımız takdirde belediyeyi Bayraklı halkımızla birlikte yöneteceğiz. Bizim dönemimizde üç-beş yerden maaş alan çalışanımız olmayacak. Çalışanlarımızın ekmeğiyle oynamayacağız. Adam kayırmacılık, ırkçılık, mezhepçilik yolsuzluk olmayacak” dedi.
İYİ Partili Çobanoğlu Bayraklı için yola çıktı!
Haberler / Yerel Politika
25 Eylül 2023 Pazartesi 15:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- 2024 yerel seçimlere aylar kala ittifak tartışmaları tam gaz devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz gün yaptığı İzmir ziyaretinde yerel seçimlerde ittifaka kapıları kapattı.  
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale’nin gösterilmesinin ardından İYİ parti’den bir hamle daha geldi.  İYİ Parti Bayraklı İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu, Bayraklı Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. 

“İTTİFAK ÇATISI ALTINDA KENDİMİZİ ANLATAMADIK”

Erdinç Çobanoğlu adaylık açıklamasında, “2017 referandumu sonrası 2018’den itibaren ülkemizde uygulanmaya başlayan cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi partilerin ittifak yapmasını zorunlu kılmış ve bu kapsamda 2018 genel seçimleri, 2019 yerel seçimleri ve son olarak da 2023 genel seçimlerinde millet ittifakı çatısı altında partimiz seçimlere girmiştir.  Ancak ittifak çatısı altında parti kimliğimizi seçmenimize anlatabilmemiz pek mümkün olmamıştır. İYİ Parti, milliyetçi ,demokrat ve kalkınmacı bir partidir. Amacımız ülkemizi yönetmek ve Ulu Önder Atatürk’ün hedefi olan ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine çıkartmaktır” dedi. 

“HÜR VE MÜSTAKİL” 

Yerel seçimlerde ittifaka kapılarının kapandığını hatırlatan Çobanoğlu, “Mayıs 2023 seçimlerinden sonra iktidar partisi ve ana muhalefet partisinin söylemlerinde çok farklı fakat icraatlarında ise birbirinden farkı olmayan partiler olduğu milletimiz tarafından görülmüştür.  Bu sebeple genel idare kurulumuz tarafından önümüzdeki yerel seçimlere hür ve müstakil olarak girme kararı alınmıştır” ifadelerine yer verdi. 

“BAYRAKLI YATIRIM GÖRMEDİ” 

Bayraklı’nın hizmet almadığını iddia eden Çobanoğlu, “Bayraklı özelinde baktığımızda da bayraklı ilçe olduktan sonra üç dönemdir CHP belediye başkanları tarafından yönetilmektedir. Ve Bayraklı’ya yakışır yatırımlar ve halkımıza hak ettiği hizmet hiç bir zaman verilmemiştir. Bir tarafta dini ve milli değerlerle söylemlerde bulunan fakat işçiyi memuru emekliyi ezdikçe ezen bir iktidar partisi  diğer tarafta Atatürkçü halkçı söylemlerle  bize oy vermezseniz AKP kazanır söylemleriyle seçmenimizden oy alan  ana muhalefet partisi” dedi. 

'3-5 YERDEN MAAŞ ALINIYOR' İDDİASI 

Bayraklı halkına seslenen İYİ partili Çobanoğlu, “Ben buradan bayraklı halkımıza sesleniyorum. Büyük düşün bayraklı artık biz varız iyi parti var. Biz kazandığımız takdirde belediyeyi bayraklı halkımızla birlikte yöneteceğiz. Bizim dönemimizde üç-beş yerden maaş alan çalışanımız olmayacak. Çalışanlarımızın ekmeğiyle oynamayacağız. Adam kayırmacılık, ırkçılık, mezhepçilik yolsuzluk olmayacak. Bayraklı’nın kaynakları doğru kullanılacak ve yapacağımız yatırımlarla marka kent yaratacağız. Bayraklının imar, altyapı, temizlik, ilaçlama ve bunun gibi bütün problemlerini ve nasıl çözeceğimizi çok iyi biliyoruz. Bayraklı üst düzey hizmeti hak ediyor. Bu sebeplerle  ömrünün kırk yılını Bayraklı’da geçirmiş ekmek parasını Bayraklı’da kazanmış, acı tatlı anılarını Bayraklı’da yaşamış olan bir kardeşiniz olarak bayraklı halkımıza hizmet etmek amacıyla, Bayraklı belediye başkanlığına aday adayı olduğumu ilan ediyorum” ifadelerine yer verdi. 

 

İYİ Partili Çobanoğlu'ndan yerel seçim mesajı: Bayraklı'yı kazanma arzumuz büyük
 

 

 

İYİ Partili Çobanoğlu: Üçüncü bir yol olarak varız!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası