Ege Postası
Geri

İYİ Partili Kavuncu'dan CHP'li günaydın'a cevap gecikmedi

CHP'li Günaydın, "İstesek İyi Parti'den en az 10 milletvekili gelir" dedi, Buğra Kavuncu'dan tepki gecikmedi İyi Parti'den CHP'ye "vekil transferi" iddiaları tartışmaları gündemdeki yerini korurken, CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın "Biz istesek bugün İyi Parti’den en az 10 milletvekili CHP’ye gelir. Ama bizim derdimiz skor yapmak değil" dedi. İyi Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu ise Günaydın'ın açıklamalarının siyasi etiğe sığmadığını ve nezaketsiz olduğunu iddia ederek kınadı. 
İYİ Partili Kavuncu'dan CHP'li günaydın'a cevap gecikmedi
Haberler / Politika
15 Haziran 2024 Cumartesi 09:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TV100'den Cansu Canan Özgen'e konuşan CHP'li Günaydın, "Biz istesek bugün İyi Parti’den en az 10 milletvekili CHP’ye gelir. Ama bizim derdimiz skor yapmak değil. Biz CHP olarak vatandaşların sorunlarını gündeme getirip çözüm üretmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Günaydın'ın açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt veren Buğra Kavuncu da şunları kaydetti:

"CHP'nin bir grup başkanvekilinin yaptığı 'İstesek İyi Parti'den en az 10 vekil CHP’ye gelir ama biz skor peşinde değiliz' açıklaması ne siyasi etiğe ne de nezakete sığar. Millet iradesini siyasi bir şımarıklığa yormak en başta o iradeye zarar vermek anlamına gelir. Türkiye yıllardır kibirden, egodan ve nobranlıktan çekerken aynı alışkanlığın burada da görülmesi endişe vericidir. Bu nezaketten yoksun açıklamaları kınıyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası