Ege Postası
Geri

İYİ Partili Keskin'den seçim değerlendirmesi: Oyuna gelmedik

İYİ Parti İzmir Milletvekili Adayı Öztürk Keskin, il başkanlığında değerlendirme toplantısı yaptı. Keskin, "Bizleri çok kışkırtmaya çalışanlar oldu ama inandığımız davanın kutlu hatırına sırtımızda taşıdığımız milletimize ait kutlu değerlerin hatrına tıpkı genel başkanımız liderimiz Sayın Meral Akşener gibi sadece yapacaklarımıza odaklandık. Tıpkı Aşık Veysel gibi taş atana gül ile cevap verdik.Toprağın bağrına kazma vurursun ve toprak sana gül bitirir. Ve bizler gül bitirme hatırına bağrımıza her yönden saplanan haset kıskançlık ve vefasızlık ile vurulan kazma darbelerine bile ses çıkarmadık." dedi. Öte yandan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu da seçim ofislerini kapattılar eleştirilerine yanıt verdi. Bezircilioğlu; “Seçim ofislerinin kapatılması gibi bir durum yoktur. YSK Kanunları nedeniyle seçim ofisleri saat 17.00’de kapanmak zorunda olduğu için kapatıldı. Herhangi bir art niyet yoktur. Kanunlara uyularak kapatıldı.” dedi.
İYİ Partili Keskin'den seçim değerlendirmesi: Oyuna gelmedik
Haberler / Politika
25 Mayıs 2023 Perşembe 12:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ALİ ÇATALBAŞ- EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir Milletvekili Adayı Öztürk Keskin, İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’nda basın açıklamasında bulundu.

28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala partilerde de seçim çalışmaları devam ediyor. 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen 28.Dönem Milletvekili seçimlerinde aday olan ancak partisinin İzmir’de yeterli oyu alamaması nedeniyle seçilemeyen Keskin; ” Samimiyetin ve ahde vefanın gönül şahikasına yükselirken demogoji edebiyatlarıyla değil, doğru sözlülük ve mertlikle gökyüzüne açılan bir sevda yolcusundan, hayatının tüm evresinde tıpkı bir arı gibi millet kovanına bal taşımaktan başka sevdası olmayan toprak mütevaziliğinde ruhunda ise toprak bereketinde olan yiğit bir genel başkan ile bir devlet büyüğü ile Sayın Meral Akşener ile yürüdüğümüz yol fırtınalar ve kasırgalar hangi yönden eserse essin asla sadakat ve vefadan vazgeçemeyeceğimiz bir ilkeli duruşun bir onurlu yükselişin tarihsel yürüyüşüdür.” dedi.

BÜYÜK TÜRKİYE İYİLER İLE DİRİLECEK

Keskin; “Önce Yüce Allah'a sonra da beraber yürüdüğü yol arkadaşlarının kaderini avucunun içinde ki çizgileri gibi kaderi bilmiş sadakat ve vefa yağmurlarıyla beslenmiş sadece her türlü değersizlik kirliliğinin yollarını kapatmakla kalmamış uzlaşma ve dialog köprülerinin de gönüller de birleşimine imza atmış teşkilatımıza  güvenerek İzmir için yeniden büyük Türkiye'nin iyiler ile dirilişi için mücadele ettik.Dünya malına mülküne mevkisine makamına tapmamış ticaretini ise sadece Allah ile yapmış asil ve vakur idealistler olarak ne dünyanın namert yüzüne aldırdık, ne de diz çöktük.Ülkemiz için insanımız için partimiz için en sarsılmaz iman ile en zor mücadeleleri verirken dahi hiç bir zaman ne İzzet ne ikbal ne de makam endişesinde olduk. Desinler övsünler diye değil kutlu bir davanın kutlu neferi olmanın onuru ile ve de omurgalı duruşu ile mücadelede var olduk.”dedi. 

OYUNA GELMEDİK

Keskin; “Bizleri çok kışkırtmaya çalışanlar oldu ama inandığımız davanın kutlu hatırına sırtımızda taşıdığımız milletimize ait kutlu değerlerin hatrına tıpkı genel başkanımız liderimiz Sayın Meral Akşener gibi sadece yapacaklarımıza odaklandık. Tıpkı Aşık Veysel gibi taş atana gül ile cevap verdik.Toprağın bağrına kazma vurursun ve toprak sana gül bitirir. Ve bizler gül bitirme hatırına bağrımıza her yönden saplanan haset kıskançlık ve vefasızlık ile vurulan kazma darbelerine bile ses çıkarmadık.Tıpkı ezan ve demokrasi şehidimiz merhum Adnan Menderes gibi merhum Turgut Özal gibi merhum mücahit Necmettin Erbakan gibi Türk dünyasının lideri merhum Alparslan Türkeş gibi milletine ait hayatı yaşarken kışkırtmalara saldırılara hiç aldırış etmeyenler gibi hiç bir kışkırtmaya hiç bir oyuna gelmemeye çalıştık.Çünkü çok iyi biliyorduk ki idealleri olan insanın gerçekleştirmesi gereken bir kaderi vardır.Hele bu kader milletinin kaderi ile kesişmişse işte o zaman ilhamın gücü ile kanatlanan bir arı gibi bin bir çiçekten oluşan yolculuğunun sonucunda bal vermeniz gerekir. Ve bizler de  tıpkı beklenen ve özlenen bir rüyayı gerçekleştirmeye çalışan bir arı gibi milletimizden topladığımız enerji ile bal yapmaya seçimi kazanmaya ve bunun mücadelesini yapmaya odaklandık." dedi.

"LİDERE SONUNA KADAR BAĞLIYIZ"

Keskin; “Yetenekleri görmezden, çığlıkları duymazdan gelenlere milletin dualarını şahsi ikballerine çevirmeye yeltenenlere zulmün ve karanlığın görünür görünmez orduları ile birleşip milletin helal alın teri ile kazandıkları zaferi kendi şahsi ikballerine çevirmeye çalışıp kendini vaz geçilmez sanan milleti şamar oğlanı gibi görüp her vesile ile tokatlama çalışanlara mukabil inandığımız yolun ahde vefasına ve liderine sonuna kadar bağlı kalacağımızı buradan da tekrar ve tekrar ilan ederim.”dedi.

“BİRLİKTE BAŞARDIK”

Keskin, “Biz birlikte güçlüyüz diye başladığımız bu yolda bizim için oylarımızdaki bu artış tüm ilçelerimizin başarısıdır. Henüz bitmiş bir yarış yoktur. Birleşe birleşe kazanacağız mantığı ile Kemal Kılıçdaroğlu’nu kazandırmamız gereken bir seçim var.” dedi.

BEZİRCİLİOĞLU: ANTİ PROPAGANDAYA RAĞMEN BAŞARDIK

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu; “14 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve seçimleri 28 Mayıs’a uzadı. Bu vesile ile pazar günü gerçekleşecek seçimlerin vatana millete hayırlı olmasını diliyorum. Oy oranını artıran ender teşkilatlardan biri de İYİ Parti İzmir İl teşkilatıdır. Partimiz anti propagandaya rağmen oy oranımızı arttırdık. Bize destek veren İzmirli hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Biz İYİ Parti seçmenleri olarak pazar günkü Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olacağız.” dedi.

İKİNCİ TUR SAYIMI DAHA KOLAY OLACAK

“Bu ahval şerayet içerisinde bir çok yanlışlık olabilir. Ancak Türk milleti unutmasın ki ikinci tur seçimi çok daha basit olacaktır. Sadece bir A4 kağıdının yarısı kadar seçim kağıdı olacağı için sayması daha kolay bir seçim olacaktır. Ve hatalarda bu oranda az olacaktır.“ dedi. 

İYİ Parti Kemal Kılıçdaroğlu için çalışmadı diyenler iftira atmaktadır. İYİ Parti yerel seçimlerde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde son ana kadar kapı kapı çalışmıştır. Bize çalışmadı demeleri bir hakarettir. Varaşun tam içinde bire bir Cumhur ittifakına oy verenler ile konuşarak çalıştık. 

"SEÇİM OFİSLERİ YSK KANUNU NEDENİYLE KAPATILDI"

Seçim ofislerinin kapatılması hakkında konuşan Bezircilioğlu; “Seçim ofislerinin kapatılması gibi bir durum yoktur. YSK Kanunları nedeniyle seçim ofisleri saat 17.00’de kapanmak zorunda olduğu için kapatıldı. Herhangi bir art niyet yoktur. Kanunlara uyularak kapatıldı.” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası