Ege Postası
Geri

İYİ Partili Nezir'den 'afiş' açıklaması: Karalamaya yönelik linç kampanyası!

İYİ Parti'nin Buca Belediye Başkan adayı Suat Nezir'in seçim afişlerinde CHP rozetli fotoğrafı kullanıldı. Afiş krizinin ardından açıklama yapan Nezir, "Bu teknik ve sehven yapılan hatanın köpürtülerek şahsımı ve partimi karalamaya yönelik bir linç kampanyasına dönüştürülmeye çalışılmasını üzülerek izliyorum" dedi.
İYİ Partili Nezir'den 'afiş' açıklaması: Karalamaya yönelik linç kampanyası!
Haberler / Yerel Politika
19 Şubat 2024 Pazartesi 12:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti'nin Buca Belediye Başkan adayı Suat Nezir'in kente asılan seçim afişlerinde CHP rozeti takılı olan fotoğrafının kullanıldığı görüldü.

2019 yerel seçimlerinde CHP’den Buca Belediye Başkan adayı olarak açıklanan daha sonra adaylığı geri çekilen Suat Nezir, İYİ Parti’nin Buca Belediye Başkan adayı olarak gösterilmişti. 

Nezir afiş krizinin ardından yaptığı yazılı açıklamada, "Kullanılmaya başlanmasının hemen akabinde bahsi geçen hata fark edilerek yeni görseller ivediIikle hazırlanmış ve eski görseller toplatılarak yenileriyle değiştirilmiştir.  Buna rağmen bu teknik ve sehven yapılan hatanın köpürtülerek şahsımı ve partimi karalamaya yönelik bir linç kampanyasına dönüştürülmeye çalışılmasını üzülerek izliyorum" dedi.

Nezir'in açıklaması şu şekilde;

" Buca Belediye Başkan Adaylığım sürecinde, tarafıma görev tevdi edildikten hemen sonra dar zaman içerisinde ve bir an önce adaylığımı kıymetli Buca halkına duyurabilmek heyecanıyla bahsi geçen görseller hazırlanmıştır. 

Kullanılmaya başlanmasının hemen akabinde bahsi geçen hata fark edilerek yeni görseller ivediIikle hazırlanmış ve eski görseller toplatılarak yenileriyle değiştirilmiştir.  Buna rağmen bu teknik ve sehven yapılan hatanın köpürtülerek şahsımı ve partimi karalamaya yönelik bir linç kampanyasına dönüştürülmeye çalışılmasını üzülerek izliyorum.

Kötü niyetli, partimin ve şahsımın hem Bucamız hem ülkemiz nezdinde gözle görülen yükselişinin önünü kesmeye yönelik bir çabadan ibarettir. 31 Mart 2024 akşamı tüm sandıklardan zaferle çıkma yolundaki mücadelemize azim ve inançla devam ediyorum."

 

Buca'da seçim afişlerinde İYİ Parti'nin adayının CHP rozetli fotoğrafı kullanıldı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası