Ege Postası
Geri

İYİ Partili Paçacı'dan 'Ersan Şen' açıklaması

Habertürk yayınında cumhurbaşkanı olmak istediğini söyleyen ve Meral Akşener'in telefonla aradığı Ersan Şen, İYİ Partili Cihan Paçacı'ya soruldu. Paçacı, henüz bir şey bilmediklerini söyledi.
İYİ Partili Paçacı'dan 'Ersan Şen' açıklaması
Haberler / Politika
5 Mart 2023 Pazar 13:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, hukukçu Ersan Şen'in cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin konuştu.

Parti genel merkezinin girişinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Paçacı, Şen ile görüşme konusunun sorulması üzerine, "Henüz bir şey bilmiyoruz. Sadece televizyonda izledik. Bir görüşmemiz olmadı" diye yanıt verdi.

Ne olmuştu?

Dün akşam Habertürk TV canlı yayınında son siyasi gelişmelerin konuşulduğu programa katılan hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, İYİ Parti'den davet gelirse cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini söyledi. Ersan Şen, bu sözlerinin ardından program reklam arası verdiğinde Meral Akşener'in kendisini aradığını ifade etti. Şen, “Akşener, ‘Bunda ciddi misiniz’ dedi, ‘Ciddiyim’ dedim, 'gelin görüşelim' dedi, muhtemelen bu hafta içinde bir görüşme gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Erkan Şen "Ben gayet ciddiyim. Oturur konuşuruz. Değişime ihtiyaç var, elimi taşın altına koyuyorum. Herkese eşit mesafedeyim, kimsenin şüphesi olmasın. Halkın önündeyiz, her şey şeffaf gelişiyor" ifadesini kullandı ve cumhurbaşkanı olmak istediğini yineledi. (Duvar) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası