Ege Postası
Geri

İYİ Partili Türkkan isyan etti

Türkiye'de hayati kararların gece yarısı Cumhurbaşkanı tarafından alınması ve halka dayatılmasına yönelik tepkiler sürüyor. Merkez Başkanı Naci Ağbal'ın yandaş gazete Yeni Şafak'ta hedef gösterilmesinin ardından görevden alınmasına tepki gösteren İyi Partili Lütfi Türkkan, "Tımarhaneye döndü ülke" yorumunu yaptı.
İYİ Partili Türkkan isyan etti
Haberler / Politika
20 Mart 2021 Cumartesi 15:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla dün gece yarısı İstanbul Sözleşmesi feshedildi, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal görevden alındı.

Türkiye’yi şaşırtan bu çok önemli iki kararın ardından ekonomi uzmanları ve siyasetçilerin değerlendirmeleri sürüyor.

Türkiye’nin ilk imzacıları arasında bulunduğu ve kadınlar için büyük önem taşıyan İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesi ve Merkez Başkanı Ağbal'ın görevden alınmasına İYİ Parti milletvekili Lütfü Türkkan da tepki gösterdi

Lütfü Türkkan kişisel hesabından paylaştığı tweet ile iktidarın lehine yayın politikası belirleyen yeni Şafak Gazetesi'nde çıkan bir haberin ardından aynı gazetede yazı yazan Şahap Kavuncuoğlu'nun Merkez Bankası Başkanı olmasını "Tımarhaneye döndü ülke" sözleriyle yorumladı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası