Ege Postası
Geri

İYİ Partili Ümit Özlale de CHP'li Taşkın'a tepki gösterdi: İzmir'i temsil etmesi utanç verici

İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı ve İYİ Parti İzmir Milletvekili Prof Dr. Ümit Özlale de CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın'a tepki gösterdi. Özlale, "İzmir'i temsil etmek için seçilen bu vekilin (!) Şanlı Türk Ordusu'na dil uzatanları savunması kabul edilebilir değildir." dedi.
İYİ Partili Ümit Özlale de CHP'li Taşkın'a tepki gösterdi: İzmir'i temsil etmesi utanç verici
Haberler / Politika
12 Eylül 2023 Salı 15:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun TV 100 yayınında Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik iddiaları tartışılırken, CHP PM Üyesi ve İzmir Miletvekili Yüksel Taşkın Tanrıkulu'na destek açıklamasında bulunumştu. 

Taşkın, sosyal medya hesabından "Sezgin Tanrıkulu kimseye hakaret etmeden eleştirilerde bulundu. Onu hedef alan samimiyetsiz linç kültürü ise iktidar trollerinin eseridir. Bir süre önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatının Erdoğan'ı bir davada savunurken dediği gibi, 'İfade özgürlüğü bazılarına şok edici gelen söylemleri de kapsar” ifadelerini kullanmıştı.

Taşkın'ın destek açıklamasına İzmir kamuoyundan tepkiler gelmeye devam ediyor. 

Son olarak, İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı, İYİ Parti İzmir Milletvekili ve İYİ Parti Lideri Meral Akşener tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Prof Dr. Ümit Özlale de sosyal medya hesabı X'ten (Twitter) Yüksel Taşkın'ın açıklamasına sert tepki gösterdi.

İYİ Partili Özlale, Taşkın'ın açıklamasını alıntılayıp, "İzmir'i temsil etmek için seçilen bu vekilin (!) Şanlı Türk Ordusu'na dil uzatanları savunması kabul edilebilir değildir. İzmir halkını mecliste bu kişinin temsil etmesi utanç vericidir." dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası