Ege Postası
Geri

İZBAN'da yolcunun rahatlığı pes dedirtti!

İzmir'in hafif raylı banliyö sistemi İZBAN'da tepki çeken görüntü. Bir kadın yolcunun, yolcuların oturduğu yere ayağını uzatarak rahat bir şekilde oturması tepki çekti.
İZBAN'da yolcunun rahatlığı pes dedirtti!
Haberler / İzmir
26 Eylül 2020 Cumartesi 11:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir ulaşımının bel kemiği İZBAN'da yine tepki çeken bir görüntü paylaşıldı.

"Şikayet Var! İZMİR" adlı sosyal medya platformundan paylaşılan görüntüde bir kadın yolcunun ayaklarını karşı koltuğa uzatarak oturması tepki çekerken, bu kadarına da pes dedirtti.

İZBAN’ı keyfi ve uygun olmayan şekilde kullanan yolcunun görüntülerinin paylaşılması üzerine çok sayıda Twitter kullancısı görüntüye isyan etti. Vatandaşlar yetkililerden cezai işlem talebinde bulundu.

Ayaklarını yolcuların oturma yerlerine uzatmaktan çekinmeyen yolcuya yönelik yapılan paylaşımda,  "Edep terbiye ve toplumsal ahlaktan nasibini almamış bir genç! İşte böyle gençleri lütfen uyarın yüzlerine ayna tutun laflarınzla. Çirkefleşirler ama kazanan toplumsal ahlak olmalı.Bu edep fukaraları değil. @uzunyolunkisasi @tuncsoyer neden cezai işlem yapılmıyor'" denildi.

Öte yandan İZBAN ve tramvayda benzer görüntüler sık sık yaşanıyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası