Ege Postası
Geri

İZBAN istasyonunda şok eden olay

İZBAN Çiğli istasyonunda bir temizlik görevlisi, yolcuyu darp etti. Sosyal medyada da paylaşılan olay büyük tepki uyandırırken, İZBAN tarafından yapılan açıklamada "Bu davranış cezasız kalmayacak" denildi. İZBAN istasyonunda tepki uyandıran olay
İZBAN istasyonunda şok eden olay
Haberler / Güncel
1 Ağustos 2017 Salı 11:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Alınan bilgiye göre, İZBAN Çiğli istasyonuna gelen bir yolcu ile temizlik görevlisi arasında çıkan tartışmada temizlik çalışanı yolcuyu darp etti. Zihinsel engelli olduğu bildirilen yolcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Olay sosyal medyada da "Çiğli İZBAN istasyonunda özel bir çocuk görevli tarafından öldüresiye dövüldü" diye paylaşıldı ve büyük tepki uyandırdı. 

İZBAN'dan yapılan yazılı açıklamada, istasyonların temizliğinden sorumlu alt yüklenici firmada görev yapan bir çalışanın, Çiğli İstasyonu'nda bir yolcuya fiziki müdahalede bulunmasının üzüntüsünü yaşadıkları belirtildi.

CEZASIZ KALMAYACAK

Bu davranışın cezasız kalmayacağı dile getirilen açıklamada, "Alt yüklenici firmadan, çalışanın kurumumuzda bir daha görevlendirilmemesi, personelinin davranışları konusunda çok ciddi yaptırımları uygulaması istenmiştir. Süreci takip edeceğimizi belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası