Ege Postası
Geri

İZBAN sefeleri normale döndü

İzmir ulaşımının bel kemiği İZBAN'da sabah saatlerinde hat üzerinde yaşanan sıkıntı nedeniyle Aliağa istikametinden gelen trenler Çiğli, Torbalı yönünden gelen trenler ise Halkapınar'ı son durak olarak kullandı. Yaşanan sıkıntı akşama doğru çözüldü ve seferler normale döndü.
İZBAN sefeleri normale döndü
Haberler / İzmir
7 Ağustos 2021 Cumartesi 08:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir'de en çok tercih edilen toplu ulaşım araçlarından İZBAN'da sabah saatlerinde seferlerde yaşanan kısıtlı ulaşım vatandaşları mağdur etti.

İzmir Banliyö Taşımacılığı AŞ'nin (İZBAN) Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Hat üzerinde yaşanan sorun nedeniyle Turan İstasyonu'ndan tren geçişi sağlanamıyor.

Aliağa yönünden gelen trenlerimiz Çiğli, Torbalı yönünden gelen trenlerimiz Halkapınar İstasyonu'nu son istasyon olarak kullanıyor.

Halkapınar - Çiğli arasında ise otobüslerle takviye yapılıyor." denildi.

İZBAN'dan yapılan yeni açıklamada seferlerin normale döndüğü bildirildi.

Açıklamada, "Turan İstasyon bölgesi de işletmeye açıldı ve normal sefer planına geçildi. İyi yolculuklar dileriz." denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası