Ege Postası
Geri

İZDEDA’dan Kılıçdaroğlu’na Halk konut teşekkürü

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.
İZDEDA’dan Kılıçdaroğlu’na Halk konut teşekkürü
Haberler / Politika
23 Eylül 2022 Cuma 10:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 3 günlük kamp için dün İzmir’e geldi. İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. İZDEDA, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle başlatılan ‘Halk Konut’ projesi için Kılıçdaroğlu’na teşekkürlerini ilettiler. 

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ‘’İzmir Depremi Mağdurları Dayanışma Derneği Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek, İzmir Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle başlatılan "Halk Konut" kooperatifleşme projesi için teşekkür ettiler’’ ifadelerini kullandı. 

İZDEDA Başkanı Haydar Özkan ise, ‘’ Emsal konusundaki ısrar sebebimizi anlayıp bize destek olarak yanımızda olan CHP İzmir İl ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu  teşekkür ziyareti ve Halk Konut projesinin sunumu için gittik. Depremzede sizleri unutmayacak teşekkür etmek az gelir..’’ dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası