Ege Postası
Geri

İZELMAN'a alınacak 650 işçi için 5 bin kişi başvurdu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN şirketinde çalışacak 650 işçi için başvuru sayısının 5 bini aştığı bildirildi.
İZELMAN'a alınacak 650 işçi için 5 bin kişi başvurdu
Haberler / Güncel
24 Nisan 2013 Çarşamba 09:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Hanoğlu-Zigana ortak girişiminin kazandığı ihaleden sonra müracaat edenlerin büyük çoğunluğunun üniversite mezunu olması dengeleri değiştirdi. İş başvurularını durduran girişim, bundan sonra sadece İş-Kur aracılığıyla yapılanları değerlendireceğini açıkladı.

Büyükşehir Belediyesi ile sözleşme imzaladıktan sonra Konak’ta büro açan şirket yetkilileri, yaptıkları açıklamada şunları kaydetti: “Kısa zamanda binlerce kişi bize gelerek bizzat başvuru yaptı. Üniversite mezunu yüzlerce insan olduğunu gördük. Şartnamemizde, lise mezunu 580 kişinin alınacağı yazıyor. Üniversite mezunu kişi sayısı 80 civarındaydı. Üniversite mezunu başvuran sayısı çok olduğu için lise mezunlarının yerine onları kabul edeceğiz. Tamamını üniversite mezunlarından seçsek yine bitiremeyiz.”(cihan)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası