Ege Postası
Geri

İZKA Müdürü Mülkiye Başmüfettişliği'ne atandı

İçişleri ile Kültür ve Turizm Bakanlıklarına ait kararnameyle İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Genel Sekreteri ve EXPO 2020 Genel Sekreteri Ergüder Can Mülkiye Başmüfettişliğine atandı. İzmir Valisi Mustafa Toprak, atamanın kafa karışıklığına neden olmaması gerektiğini ve 27 Kasım'da Paris'te yapılacak EXPO oylamasına kadar Can'ın iki görevini de aksatmadan sürdüreceğini söyledi.
İZKA Müdürü Mülkiye Başmüfettişliği'ne atandı
Haberler / İzmir
14 Ekim 2013 Pazartesi 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İçişleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlıklarına ait atama kararlarından İzmir'i ilgilendiren önemli bir atama çıktı. İZKA Genel Sekreteri ve EXPO 2020 Genel Sekteri Ergüder Can'ın, Mülkiye Başmüfettişliğine atanması şaşkınlık yarattı. İzmir Valisi Mustafa Toprak, yapılan atamanın kafa karışıklığına yol açmaması gerektiğini söyledi. Atamanın bilgisi dahilinde olduğunu ve EXPO 2020 adaylığına hiçbir etkisinin olmayacağını söyleyen Vali Toprak, "Ergüder Can 27 Kasım'a kadar iki görevine de devam edecektir. Atama bilgim dahilinde olmuştur. Kendisi görev değişikliği talebinde bulunmuştur. Ben de bu durumu uygun gördüm. 27 Kasım kadar görevini sürdürecek, sonrası duruma bakacağız. Bu sebeple ortalığın karışmasına gerek yoktur" dedi. 

EXPO'YA KIRAÇ ATAMIŞTI

Ergüder Can, İZKA Genel Sekreteri olmadan önce, 2004 yılında İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişi, 2005 yılında Mülkiye Başmüfettişi olarak atanmıştı. Can, 2006 yılında ise İzmir Kalkınma Ajansı'nın Genel Sekreteri olarak atanmıştı. Yaklaşık 7 yıldır bu görevini sürdüren Can, İzmir eski Valisi Cahit Kıraç'ın talimatıyla EXPO 2020 İzmir'in Genel Sekreterliği görevini de üstlenmişti.








 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası