Ege Postası
Geri

İZSU abonelerini uyardı

İZSU Genel Müdürlüğü, son günlerde “Kaçak su kullanıyorsunuz”, “Sayacınız arızalı” ya da “Depozitonuzda sorun var” diyerek bankaya para yatırılmasını isteyen telefon dolandırıcılarına karşı vatandaşları uyardı. İZSU'dan abonelerine çok önemli uyarı:
İZSU abonelerini uyardı
Haberler / İzmir
26 Şubat 2017 Pazar 09:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, son günlerde artan telefon dolandırıcılığıyla ilgili vatandaşı uyardı.

İZSU Genel Müdürlüğü’nün adını kullanarak vatandaşa telefon eden dolandırıcılar, “Kaçak su kullanıyorsunuz”, “Sayacınız arızalı”, “Depozitonuzda sorun var” gibi asılsız söylemlerde bulunuyor ve bankaya para yatırmaları gerektiği yönünde talepte bulunuyor. Son günlerde bu tür dolandırıcılık girişimlerinin artması üzerine bir açıklama yapan İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri şunları söyledi:

“İdaremiz tarafından abonelerimize sadece bilgilendirme amaçlı telefonlar açılmakta olup hiç kimseye bankaya para yatırması yönünde bir talepte bulunulmamaktadır. Kaldı ki, idaremize su aboneliği ile ilgili yapılacak her türlü ödeme, sadece İZSU veznelerinde ve makbuz karşılığında gerçekleştirilmektedir. Abonelerimizin bu konuda dikkatli olmaları ve İZSU adına bankaya para yatırmalarını isteyen kişileri Emniyet birimlerine bildirmeleri gerekmektedir.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası