Ege Postası
Geri

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan Soyer'e tepki; Yakışmadı

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer’in Independent Türkçe’ye yaptığı açıklamada “Depremden 5 saat sonra çadırları kurmuştuk. AFAD ertesi gün kurabildi” iddialarına tepki gösterdi. Bu iddiaya karşılık Çataklı ise "ilk çadırı kuran AFAD adına da teessüf ediyorum. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanına yakışmadı." dedi.
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan Soyer'e tepki; Yakışmadı
Haberler / Güncel
18 Ağustos 2021 Çarşamba 08:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Independent Türkçe'ye açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, 30 Ekim 2020'de meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki İzmir depremine ilişkin yaptıkları çalışmaları anlatırken, "Depremden 5 saat sonra çadırları kurduk. AFAD ertesi gün kurabildi. AFAD'ın asıl işi bu ama onlar ertesi gün kurabildiler" ifadelerini kullandı.

"İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINA YAKIŞMADI"

Soyer'in iddialarına karşılık İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı ise İzmir depreminde 4 saat 14 dakika sonra ilk çadırı AFAD'ın kurduğunu belirterek, Soyer'e sitem etti.

Çataklı, "Kastamonu Bozkurt’tan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanına teessüf ediyorum. İzmir depreminde 4 saat 14 dk sonra ilk çadırı kuran AFAD adına da teessüf ediyorum. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanına yakışmadı." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası