Ege Postası
Geri

İddaa

İddaa
İddaa
Haberler / Güncel
5 Eylül 2016 Pazartesi 10:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 

Sektörün büyümesi tabi ki kaçak olarak hizmet veren lisanslı siteler kadar bunu fırsata çevirmek isteyen dolandırıcıları da harekete geçirdi. Artık Sektörün büyümesi tabi ki kaçak olarak hizmet veren lisanslı siteler kadar bunu fırsata çevirmek isteyen dolandırıcıları da harekete geçirdi. Artık gibi köklü siteleri hiçbir engellemede problem yaşamıyor diyebiliriz. Örnek olarak engellemenin yaşandığı saat içerisinde alternatif adres açılıyor. Üstelik açılmakla kalmayıp tüm yönlendirme işlemleri yapılıyor. Siz engellenen siteyi fark etmeden yeni adrese ulaşarak yaşantınızı sürdürmeye devam ediyorsunuz. Böylelikle kesintisiz, kaliteli, hızlı ve güvenilir bir hizmet almayı başarıyorsunuz. Ancak İddaa dışında alternatif olan, yüksek kazanç sunan seçeneklerine erişmek için artık binlerce farklı adres mevcut. Bunların tamamının güvenilir kaçak siteleri olmadığını anlamak ise zor değil.

Kaçak İddaa Sitelerinden Para Çekilir Mi'

Bahis severlerin yurt dışı kaynaklı platformlara olan güvenilirlik derecesini göz önüne seren en elem soru budur. Herkes depozit yapmanın kolaylığından, fakat çekim taleplerinin onaylanmamasından şikâyetçidir. Tabi burada Jojobet sitesi gibi bir platformdan mı söz ediliyor yoksa yeni bir sitesi mi söz konusu ona bakmak gerekiyor. Ülkemizde severler bonuslara fazlasıyla aldanarak sitelerin güvenilirlik kıstaslarını önemsemiyorlar. Bu bağlamda yeni açılan bir sitesi yüksek bonuslarla ya da oranlarıyla ilgi çekmeyi başarıyor. Bu ilgi ise kısa süren bir maceranın ardından sitenin kapanmasıyla son buluyor. Burada çiler yatırdıkları paradan oldukları gibi kazanç sağladıkları parayı çekme hayalleri de suya düşüyor. Lisans sunmayan, kaliteli bir altyapısı ve şirket bağlantısı olmayan platformlardan kesinlikle uzak durulmalıdır. Şu sıralar gibi genç ve güvenilir platformlar en mantıklı tercihler arasında yer alıyor.

Kaçak İddaa Siteleri Kapanıyor Mu'

Türk müşterilerin yabancı sitelerinde dikkatini çeken engellenme durumu çoğu zaman kötü bir tecrübeye sebep olabiliyor. Şunu bilmelisiniz ki Türkiye'de İddaa oyunu haricindeki tüm siteleri kaçak olarak hizmet sağlar. Kaçak iddaa siteleri arasında bulunan Avrupa devi Youwin'de, bir hafta önce açılan herhangi bir sitesi de aynı ölçüttedir. Tabi güvenilirlik kıstasları göz önüne alındığında lisans sunan siteler güvenilir olduklarından dolayı hemen alternatif bir site üzerinden açılarak size hizmet vermeyi sürdürürler. Her sitesi engellenerek kapatılabilir. Fakat her sitesinin yeni giriş adresi ile tekrar açılacağının garantisi tamamen sizin elinizdedir.

Kaçak İddaa Sitelerine Nasıl Güvenilir'

Eğer orijinal ve güvenilir bir kaynaktan oynamak istiyorsanız bunun için Eğer orijinal ve güvenilir bir kaynaktan oynamak istiyorsanız bunun için gibi lisans sağlayabilen siteler ilk tercihiniz olmalıdır. Aksi halde hemen kapanan ve keyfiniz kadar paranızı da kaptıracağınız şahıslarla muhatap olmak zorunda kalırsınız. Türkiye'de son birkaç yılda aktif hizmetleriyle adından söz ettirmeyi başaran İmajbet bu algıyı yıkmayı başarsa da tümüne aynı noktadan bakamamaktayız. Güvenilir kaçak siteleri zannettiğinizden çok daha az. Çünkü artık binin üzerinde sitesi var ve her gün onlarcası ekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası