Ege Postası
Geri

İftar belediyeden kahve mahalleliden

Meclis kararıyla temmuz ayı temasını ‘Kentte Dayanışma Var’ olarak belirleyen Konak Belediyesi, bu ruhu ilçenin farklı noktalarında kurduğu iftar sofraları ile yaşatıyor.
İftar belediyeden kahve mahalleliden
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Temmuz 2015 Pazar 11:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ramazan ayı kapsamında her gün farklı bir noktada düzenlenen mahalle iftarlarına Zafertepe Mahallesi ile devam edildi. Gündüz yaz tatiline çıkan çocuklar için açılan spor okuluna ev sahipliği yapan Konak Belediyesi Tarık Gencay Spor Tesisleri, kurulan masalarla bu kez bin kişiyi iftar sofrasında buluşturdu. Tesiste kurulan iftar sofrasında biraraya gelen Zafertepe halkını Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da yalnız bırakmadı. CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, yönetim kurulu üyeleri ve muhtarların da eşlik ettiği yemekte Ramazan ayının dayanışma ve yardımlaşma ruhu öne çıktı.

DAYANIŞMA VURGUSU
Okunan ezanın ardından oruçlarını  Başkan Pekdaş’la birlikte açan vatandaşlara düğün çorbası, etli bezelye, pilav, tatlı ve ayrandan oluşan iftar menüsü dağıtıldı.  Ramazan ayının yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı günler olduğunu belirten Başkan Pekdaş, kurulan iftar sofralarıyla bu duyguların yaşatıldığını söyledi. Yemek sonrası mahalleli de Başkan Pekdaş ve beraberindekilere kahve ve çay ikramında bulundu. Evlerde pişirilen kahveyi içerken mahalleliyle sohbet eden Başkan Pekdaş, yürütülen çalışmalar ve hizmetler konusunda vatandaşları bilgilendirmeyi de ihmal etmedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası