Ege Postası
Geri

İftar sofrası Gümüldür’de kuruldu

Menderes Belediyesi iftar sofrası ilçenin çeşitli mahallelerinde kurulmaya devam ediyor. Hafta sonu Gümüldür Pazaryeri’nde gerçekleştirilen etkinliğe binlerce vatandaş katılım gösterdi.
İftar sofrası Gümüldür’de kuruldu
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Temmuz 2015 Pazartesi 10:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Menderes Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca ilçe merkezi ve farklı mahallelerde düzenlenen iftar sofrası Gümüldür’de kuruldu. Gümüldür Pazaryeri’nde düzenlenen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte renkli görüntüler oluştu.

Çay Bizden Sohbet Sizden

İftar yemeğinin ardından, “ Çay Bizden Sohbet Sizden “ etkinliği de gerçekleşti. Oruçlarını afiyetle açan vatandaşlar belediye tarafından kendilerine ikram edilen çayları yudumlayıp keyifle sohbetlerini gerçekleştirdiler.  Çocukların da unutulmadığı etkinlikte pamuk şeker ve macun ikramı da yapıldı.


 
Birlik ve beraberliğimiz daim olsun
 
Etkinlikte konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Geçen yıl başlattığımız iftar etkinliklerimizi bu yılda devam ettiriyoruz. Belediyemizce her gün ilçe merkezimizde binlerce kişinin katılımıyla iftar sofraları kurarken, farklı mahallelerimizde de iftar sofralarımızı kuruyoruz. Böylelikle daha geniş kitlelere ulaşarak Ramazan’ın coşkusunu yaşıyoruz. Gümüldür’de ki iftarımızda bizimle olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Birlik ve beraberliğimizin güçlendiği bu günlerde hep birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin “ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası