Ege Postası
Geri

İki katlı bina alevlere teslim oldu

Fatih’te iki katlı yarı ahşap binada yangın çıktı. Bina yanarak kullanılamaz hale geldi. İtfaiye tarafından söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmadı.Balat, Dökmeci İbrahim Sokak 6 numarada bulunan yarı ahşap iki katlı binada...
İki katlı bina alevlere teslim oldu
Haberler / Güncel
5 Mayıs 2013 Pazar 16:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fatih’te iki katlı yarı ahşap binada yangın çıktı. Bina yanarak kullanılamaz hale geldi. İtfaiye tarafından söndürülen yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Balat, Dökmeci İbrahim Sokak 6 numarada bulunan yarı ahşap iki katlı binada henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler bütün binayı sardı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine Fatih, Balat ve Şişli’den itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangın adresine ulaşan ekipler, söndürme çalışmalarına başladı. Yaklaşık yarım saatte kontrol altına alınan yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Görgü tanığı Ayhan Yavuz, binadan önce yoğun şekilde duman çıktığını daha sonra da alev alev yanmaya başladığını aktardı. Ayhan, binanın giriş katında bir ailenin diğer katında da inşaat işçilerinin kaldığı bilgisini verdi.

Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası