Ege Postası
Geri

İkiz sopranolar Forum Bornova'da

DÜNYADA 'ikiz sopranolar' olarak ün yapan Didem Balık ve Sinem Balık kardeşler, Forum Bornova'da verecekleri konserle izleyenlere güzel anlar yaşatacak. Ardından Forum Bornova D&R'da hayranları için albümlerini imzalayacak.
İkiz sopranolar Forum Bornova'da
Haberler / Kültür - Sanat
28 Haziran 2015 Pazar 11:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Forum Bornova ve D&R, 3 Temmuz Cuma günü dünyaca ünlü 'Opera İkizleri' Didem ve Sinem Balık konserine ev sahipliği yapacak. Bugüne kadar uluslararası birçok festivalde sahne alan ve çeşitli ödüllere değer bulunan 'ikiz sopranolar', verecekleri konserle kulakların pasını silecek. Forum Bornova'da saat 17.00'de başlayacak ve bir saat sürecek canlı performansın ardından Didem ve Sinem Balık, “Aşk ve Tango" adlı albümlerini hayranları için imzalayacak.

Dünyanın birçok ülkesinde konser veren ve muhteşem sahne gösterileriyle göz dolduran Didem ve Sinem Balık, 1998 yılı sonlarında, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda kariyerlerine başladı. 7 dildeki repertuvar çeşitliliğiyle birçok uluslararası festivale katılan müzisyenler, Brüksel Uluslararası Gümüş At Sinema ve Müzik Ödülleri'nde 'En İyi Klasik Müzik Sanatçısı Ödülü'nün de sahibi oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası