Ege Postası
Geri

İkizlerini öldüren baba vahşetinde flaş gelişme

İkizlerini öldüren baba yaşamına son verdi
İkizlerini öldüren baba vahşetinde flaş gelişme
Haberler / 3. Sayfa
5 Mart 2016 Cumartesi 11:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Küçükçekmece'de 5 yaşındaki ikiz kızları Elifcan ve Dilara'nın boğazlarını bıçakla keserek öldüren, eşini de ağır yaralayan İhsan Akay yaşamına son verdi.

Polisin olayın ardından yaptığı araştırmaya göre, İhsan Akay'la Gülistan Akay'ın evliliklerinden Elifcan ve Dilara adlı ikizleri dünyaya geldi.

Çift, bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle sorunlar yaşamaya başladı. Gülistan Akay (25) eşinden boşanmak istiyordu. İhsan Akay, boşanma isteğine karşı çıkıyordu. Bu nedenle aralarında şiddetli tartışmalar yaşanıyordu. Zaman zaman da tartışmalar kavgaya dönüşüyordu. 

İddiaya göre, dün akşam saatlerinde de bu nedenle aralarında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü.

Baba İhsan Akay, bıçakla eşini bıçakladı, daha sonra da ikizlerinin boğazını keserek öldürdü. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

Polis ekipleri, içeri girdiklerinde Gülistan Akay'ın ağır yaralı olduğunu, ikizlerin ise hayatlarını kaybettiğini belirledi.

Anne Gülistan Akay, ambulansla hastahaneye kaldırıldı. Gülistan Akay'ın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. 

Polisin araştırmasında, yakınları İhsan Akay'ın bir süre önce beyninde tümör tespit edildiğini, tedavi gördüğünü, hastalığı nedeniyle psikolojik sorunlar yaşadığını söyledi.

Polis, İhsan Akay'ı bulmak için çalışma başlattı. Polis araştırması sürerken sabah saatlerinde Küçükçekmece Gölü'nde ceset görenler polisi aradı.

Göle giden polis cesedi gölden çıkardı. Yapılan incelemede cesedin 30 yaşındaki aranan baba İhsan Akay olduğu anlaşıldı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası