Ege Postası
Geri

İl Başkanı Yücel Ankara gidiyor

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel 16 Haziran Salı günü (yarın) Ankara’ya gidiyor. Yücel'in Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceği ve son gelişmelerle ilgili bilgilendirme yapacağı öğrenildi.
İl Başkanı Yücel Ankara gidiyor
Haberler / Yerel Politika
15 Haziran 2020 Pazartesi 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, iki günlük program kapsamında Başkente gidiyor. 16 Haziran'da sabah saatlerinde yolca çıkacak Yücel, 17 Haziran Çarşamba günü de bir dizi görüşmeler gerçekleştirecek.

Genel Merkez'de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek olan Yücel’in kurultay süreci ile ilgili olarak fikir alışverişinde bulunacağı belirtilirken, koronavirüs salgını sürecinde yürütülen faaliyetlerle ilgili de bilgi aktaracağı ifade edildi.

Yücel'in iki günlük mesaisinde Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra genel başkan yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun ve Tuncay Özkan ile de kurultay sürecini değerlendirmek üzere bir araya gelmesi bekleniyor.

Öte yandan Yücel'in son zamanlarada AK Parti'nin, hakaret içerikli paylaşımları ileri sürerek şikayetçi olup haklarında soruşturma başlatılan ve yargı süreçleri devam eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ile bazı partililerin durumu ile ilgili olarak bilgi vereceği de gelen bilgiler arasında.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası