Ege Postası
Geri

İl Başkanı Yücel, Başkan Tugay ve Yıldırım ile görüştü

CHP’de delege seçimlerine günler kala tartışmaların en yoğun yaşandığı ilçe olan Karşıyaka'ya İl Başkanı Deniz Yücel'den müdahale geldi. İl Başkanı Yücel, Belediye Başkanı Cemil Tugay ve İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’la görüştü.Yücel’in her iki başkandan da süreçte tarafsız kalmalarını istediği ifade edildi. İl Başkanı Yücel, Başkan Tugay ve Yıldırım ile görüştü
İl Başkanı Yücel, Başkan Tugay ve Yıldırım ile görüştü
Haberler / Yerel Politika
5 Kasım 2019 Salı 10:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir'de delege seçimleri 8 Kasım’da başlıyor. Kongre maratonunun başlamasına günler kala tartışmaların ve gerilimin en çok yaşandığı ilçe Karşıyaka oldu.

31 Mart seçimlerinin ardından suların bir türlü durulmadığı Karşıyaka'da Yıldırım’a muhalif isimlerden oluşan Mavi Liste Platformu ile seçimlerde beyaz listeye destek veren İlçe Başkanı Yıldırım arasında günlerdir süren sert tartışmalar partiyi kamuoyunda zor durumda bıraktı.

Karşıyaka’da delege seçimleri öncesi süreç giderek daha da sertleşince İl Başkanı Deniz Yücel’den müdahale geldi.

İl Başknaı Yücel, Belediye Başkanı Cemil Tugay ve İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ile il binasında yaklaşık 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede sağduyu çağrısı yapan Yücel'in, hem partinin hem de iki  tarafın daha da fazla yıpranmaması adına her iki başkana da büyük iş düştüğünü belirttiği aktarıldı.Yücel’in her iki başkandan da süreçte tarafsız kalmalarını istediği ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası