Ege Postası
Geri

İl Disiplin Kurulu’ndan flaş karar: O isme geçici ihraç

CHP İzmir İl Yönetimi tarafından sosyal medya paylaşımları ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’ya yönelik ‘faşist’ ifadeleri nedeniyle kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Gaziemir Belediye Meclisi CHP’li meclis üyesi Levent Çağlarsu hakkında İl Disiplin Kurulu nihai kararını verdi. Çağlarsu’ya 1 yıllık geçici ihraç cezası verildi.
İl Disiplin Kurulu’ndan flaş karar: O isme geçici ihraç
Haberler / Yerel Politika
2 Nisan 2021 Cuma 18:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’ya karşı muhalif tavırları ile sık sık gündeme gelen Gaziemir Belediye Meclisi CHP’li meclis üyesi Levent Çağlarsu, geçtiğimiz aylarda İzmir İl Yönetimi tarafından kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmişi.

Çağlarsu’nun ihraç istemine gerekçe olarak ise, yaptığı sosyal medya paylaşımları ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’ya yönelik ‘faşist’ ve ‘diktatör’ benzetmeleri olmuştu.

CHP İzmir İl Disiplin Kurulu bugün, Çağlarsu hakkında nihai kararını verdi. Çağlarsu’ya 1 yıllık geçici ihraç cezası verildi.

Edinilen bilgilere göre Çağlarsu’nun daha önce savunmaya çağrıldı ancak Çağlarsu ne İl Disiplin Kurulu’na ne de İl Yönetimi’ne kendine yöneltilen suçlara yönelik herhangi bir savunma vermedi.

İl disiplin kurulunun durumu kendisine tebliğ etmesine rağmen yine savunma vermeyen Çağlarsu partiden 1 yıllığına ihraç edildi.

Çağlarsu’ya verilen cezada Menemen Belediye Başkanı iken “zimmet ve irtikap” suçlamasıyla tutuklanan Serdar Aksoy’un görevden uzaklaştırılmasının ardından yaptığı “Darısı başımıza” paylaşımının da etkili olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası