Ege Postası
Geri

İl Milli Eğitim Müdürü’nden İzmir’deki pozitif vaka iddialarına yanıt

Eğitim-Sen’in internet sitesinde yayımladığı rapora göre öğretmenlerin yüz yüze mesleki eğitime başlamasının ardından Türkiye’de 34 İzmir’de ise dört okulda pozitif vakalar tespit edildiği iddia edildi. Konuya ilişkin Egepostası’na konuşan İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, “Ciddi anlamda söylenebilecek bir vaka yok” dedi. 
İl Milli Eğitim Müdürü’nden İzmir’deki pozitif vaka iddialarına yanıt
Haberler / Güncel
27 Ağustos 2020 Perşembe 13:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Yeni eğitim öğretim yılı için öğretmenler 24 Ağustos tarihinde yüz yüze mesleki eğitim almaya başladı. Salgın koşullarında milyonlarca öğretmenin hareketlendirilmesi ve kapalı ortamda yüz yüze eğitim yapılmasının hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin sağlığı açısından olumsuz sonuçlar doğuracağını söyleyen Eğitim-Sen, bir rapor yayımladı. Eğitim-Sen’in raporunda, Türkiye’de 34 İzmir’de ise dört okulda öğretmenlerin arasında koronavirüs pozitif vakalar olduğu bilgisi verildi.

İddialara ilişkin Egepostası’na konuşan İzmir İl Milli Eğtim Müdürü Ömer Yahşi, Milli Eğitim’in öğretmenlerin sağlığını çok önemsediğini ve şu anda öğretmenlerin sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.

Milli Eğitim’in öğretmenlerin sağlığı konusunda oldukça hassas davrandığını ifade eden Yahşi, “Valilikten konuya ilişkin bilgi bekliyoruz. 60 bin öğretmenimiz var. Öğretmenlerimizin sağlığı bizim için çok önemli. Ciddi anlamda söyleyebileceğimiz bir vaka yok. Korona pozitif olan öğretmenlerle ilgili iddialar olabilir ama bizim şu anda eğitimle alakalı hiçbir sıkıntımız yok. Öğretmenlerimizin hepsinin sağlığı yerinde. Bir problemimiz yok. Milli Eğitim ailesi olarak öğretmenlerimizi sıkıntıya düşürtecek en ufak bir durumumuz yok” ifadelerini kullandı. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası