Ege Postası
Geri

İl yönetiminden flaş karar: O ilçe başkanı görevden alındı

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısı bugün İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde gerçekleştirildi. Toplantıda, CHP Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın ve ilçe yönetiminin görevden alındığı öğrenildi. 
İl yönetiminden flaş karar: O ilçe başkanı görevden alındı
Haberler / Yerel Politika
28 Ekim 2021 Perşembe 18:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısı bugün İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde gerçekleştirildi. 

Toplantıda alınan kararla, CHP Torbalı İlçe Başkanı Erol Günaydın’ın görevden alındığı öğrenildi. Günaydın ile birlikte ilçe yönetimi de görevden alındı. Kararın oy birliğiyle alındığı ifade edildi.

Günaydın’ın görevden alınmasının perde arkasında “ilçeyi yönetmediği” iddia edildi. 

Öte yandan; geçtiğimiz aylarda Genel Merkez’in ve İl Başkanlığı’nın Günaydın ve yönetiminden rahatsızlık duyduğu ve görevden almak için çalışmalara başladığı iddia edilmişti. İddialara gerekçe olarak ise Torbalı Belediye Başkanı seçiminin ardından 2 meclis üyesinin istifa etmesi noktasında Başkan Günaydın’ın güçlü bir duruş sergilememiş olduğu iddiaları gösterilmişti

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası